Winmasters a primit unda verde din partea autoritatilor sa opereze in Romania
Winmasters, brandul internațional de jocuri de noroc ce oferă pariuri sportive, cazino, poker și jocuri într-un mediu prietenos, este mândru să anunțe că a a obținut una din primele licențe de jocuri de noroc online din România.În data de 24 Iunie 2015, winmasters a primit de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) prin decizia sa nr. 928, dreptul de opera legal pe teritoriul României și să ofere serviciile sale clienților din România, incepand cu data de 1 iulie 2015.

Winmasters este de asemenea primul operator de pariuri online care a plătit vreodată taxe către autoritățile române, totalul taxelor și garanțiilor financiare oferite fiind de peste €500.000. Obiectivul winmasters este de a fi mereu în concordanță cu legislația din România și de a se plia pe regulile din fiecare piață. Astfel, compania a urmat toți pașii necesari pentru a îndeplini toate cerințele legale ce guvernează activitățile de jocuri de noroc din România conform OUG 77/2009, modificată prin OUG 92/2014, și aprobată delegea nr. 124/2015.

Director-ul winmasters, Christos Protopapaas a afirmat: “Suntem mândri să anunțăm că suntem printre primii operatori de pariuri online care obțin o licență de funcționare în România, piața noastră principală din estul Europei. La winmasters, considerăm parierea responsabilă și în siguranță principalele priorități ale companiei. Pentru noi, transparența, încrederea, siguranța și libertatea invididuală de pariere sunt valori principale și fundamente ale filosofiei companiei noastre. De asemenea, winmasters investește constant în resursele umane și dezvoltarea produsului pentru a garanta un maximum de siguranță și satisfacție clienților săi. Invităm deci pe toți pariorii români să ne viziteze site-ul și să joace legal și în siguranță în minunata lume winmasters!”

Winmasters este arena jocurilor de noroc ce îți oferă Pariuri Sportive, Cazino Poker și Jocuri într-un mediu prietenos. winmasters este un brand international ce a fost creat după nevoile jucătorilor. winmasters oferă o platformă prietenoasă în care utilizatorii își pot customiza interfața pentru a fi siguri ca au acces instant la cele mai importante informații pentru ei. Compania a fost construită de o echipă cu mare și îndelungată experiență în industria jocurilor de noroc, lucrând constant pentru a oferi cea mai buna experiență de pariere.

Comentarii