Riscam si castigam in acest weekend?

In acest final de saptamana, va propunem 6 ponturi din fotbal de pe continentul american si cel european. In Brazilia, avem partide mai echilibrate, dar si unele in care asteptam multe goluri. Partidele din SUA (Major League Soccer) sau Novegia (Tippeligaen) atrag si ele pentru ca este de asteptat sa fie deosebit de spectaculoase, prin prisma faptului ca atacurile echipelor angrenate sunt in mare forma.


Competitie: Campeonato Brasileiro Serie A
Cruzeiro - Atletico Paranaense (in direct pe Digisport 1, duminica dimineata de la ora 03:00)
De incercat: sub 2,5 goluri (1,70)
Campioana ultimelor 2 sezoane nu a debutat prea bine in acest sezon, strangand decat 10 puncte dupa primele 10 etape. De partea cealalta, Atletico Paranaense a obtinut nu mai putin de 19 puncte dupa acelasi numar de runde. 
Ultimele 8 partide directe desfasurate pe Estadio Governador Magalhaes Pinto din Belo Horizonte s-au incheiat cu cel mult 2 goluri marcate.
Cruzeiro are golaveraj 2:3 in cele 4 partide jucate pe teren propriu, media golurilor marcate pe meci fiind de 1,3 goluri/meci. 
Mijlocasul Nikao este unul dintre jucatorii de baza ai lui Atletico Paranaense, el marcand 4 goluri in 9 jocuri in actuala stagiune. (sursa poza: gazetadopovo.com.br)

Competitie: Campeonato Brasileiro Serie A
Santos - Gremio (duminica seara de la ora 22:00)
De incercat: ambele marcheaza (2,00)
In 6 din cele 10 partidele ale lui Santos din acest sezon au marcat ambele echipe, iar in 50% din jocurile lui Gremio a iesit semnul GG.
Golaverajul lui Santos este 12:14, iar cel al lui Gremio este 14:11, ceea ce ne conduce ca jocul va fi destul de deschis, cu sanse mari ca golul sa vina in ambele porti.
Ambele echipe se claseaza in top 5 al clasamentului golurilor/meci (Santos este pe 3 cu 2,6 goluri pe meci, in timp ce Gremio este pe 5 cu o medie de 2,5 goluri).

Veteranul Ricardo Oliveira (35 de ani) face in continuare diferenta pentru Sfinit, reusind 6 goluri in primele 10 etape ale sezonului. (sursa poza: santosfc.com.br)

Competitie: Campeonato Brasileiro Serie A
Sao Paolo - Fluminense (in direct pe Digisport 1, duminica seara de la ora 22:00)
De incercat: peste 2,5 goluri (2,30)
Sao Paolo a inscris nu mai putin de 11 goluri in cele 5 partide jucate pe Estadio Cicero Pompeu Toledo.
La gazde evolueaza Alexandre Pato (ex AC Milan), Luis Fabiano (fost Sevilla) si Michel Bastos (ex Lyon si Schalke 04).
Fluminense joaca deschis in deplasare, avand golaveraj 7:9, iar pentru oaspetii acestei intalniri va evolua Fred (ex Lyon).
Dorit de Lazio in Serie A, Alexandre Pato incerca sa revina la forma de la AC Milan. (sursa poza: conmebol.com)

Competitie: Campeonato Brasileiro Serie A
Internacional - Atletico Mineiro (in direct pe Digisport, luni dimineata de la ora 00:30)
De incercat: X2 (1,55)
Internacional este greu de invins pe teren propriu, avand 3 victorii si o singur egal in cele 4 jocuri de acasa. La gazde evolueaza Anderson (ex Man United), Nilmar (fost la Villareal) si Lisandro Lopez (ex Porto si Lyon).
Atletico Mineiro are golaveraj general 21:10, ceea ce inseamna ca atat ofensiva, cat si defensiva dau randament bun. Pentru oaspeti evolueaza si Jo (ex CSKA Moscova si Manchester City).

Thiago Ribeiro este deocamdata cel mai bun marcator al cocosilor (4 goluri), iar asta se reflecta si in clasament, Atletico MG fiind pe locul secund dupa 10 etape. (sursa poza:superesportes.com.br)

Competitie: SUA MLS
Columbus Crew - New York Red Bulls (in direct pe Eurosport 2, duminica dimineata de la ora 02:30)
De incercat: 1X si peste 2,5 goluri (2,36) 
Columbus Crew a castigat 5 din cele 9 partide pe teren propriu (2 egaluri si 2 infrangeri). New York Red Bulls sunt greu de ghicit in jocurile de pe deplasare (2 victorii, 3 egaluri si 3 infrangeri, golaveraj 12:13).
7 din cele 9 meciuri ale gazdelor desfasurate pe Mapfre Stadium s-au incheiat cu minim 3 goluri. 
Taurii din New York joaca deschis in deplasare, 6 din cele 8 partide de pe terenurile straine terminandu-se cu cel putin 3 goluri marcate.
La gazde evolueaza golgheterul campionatului - Kei Kamara (12 goluri in 17 prezente).
Originar din Sierra Leone, Kei Kamara face senzatie in acest sezon de Major League Soccer pentru galben negrii de la Columbus Crew. (sursa poza:missoccer.com)

Competitie: Norvegia Tippeligaen
Stromsgodset - Viking (duminica dupa amiaza de la ora 16:30)
De incercat: total goluri 3-5 (1,86)
Gazdele au golaveraj general 23:25, in timp ce oaspetii au golaveraj 26:17. Pe teren propriu, Stromsgodset este neinvinsa in primele 6 etape (4 victorii si 2 egaluri), marcand 12 goluri si primind 6 goluri. Vikingii nu gasesc constanta in deplasare, avand 4 victorii si 3 infrangeri, golaveraj 12:5. 
Ultimele 8 din 9 partide directe s-au incheiat cu total goluri peste 2,5 goluri.


Dupa ce l-a dat pe Martin Odegaard la Real Madrid, Stromsgodset mai are inca un jucator bun pentru vanzare. Mijlocasul norvegian Iver Fossum are 18 ani, si aproape de finalul turului de campionat are 5 goluri. (sursa poza: godset.no)


Comentarii

  1. Nimic despre Chile - Argentina? Vad destul de buna cota de 2 pentru Argentina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris cateva articole despre Copa America, dar nimeni nu a comentat. Pe romani ori nu ii intereseaza aceasta competitie, ori sunt la mare.
      Cred ca va bate Argentina si cota este destul de sigura. Chile are o echipa ofensiva, dar contra-atacul argentinienilor este letal. Iar Messi are nevoie ca de aer de un trofeu cu nationala lui Maradona.

      Ștergere
  2. Cruzeiro - Atletico Paranaense sub 2,5 goluri (1,70) 2-0 Castigator
    Santos - Gremio ambele marcheaza (2,00) 1-3 Castigator
    Sao Paolo - Fluminense peste 2,5 goluri (2,30) Pierdut
    Internacional - Atletico Mineiro X2 (1,55) 1-3 Castigator
    Columbus Crew - New York Red Bulls 1X si peste 2,5 goluri (2,36) 2-1 Castigator
    Stromsgodset - Viking total goluri 3-5 (1,86) 4-1 Castigator

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu