Stirile de miercuri




1. Diego Barisone, fundașul de 26 de ani al lui Lanus, a murit într-un accident de circulație.
2. Vlad Chiricheş s-a transferat la Napoli. Potrivit jurnalistului Gianluca Di Marzio, de la Sky Italia, transferul românului la gruparea de lângă Vezuviu este ca şi făcut. Fostul stelist va semna un contract pe cinci sezoane cu echipa lui Maurizio Sarri.
Dacă vreți să fiți la curent cu ultimele transferuri (nu zvonuri) de fotbaliști din Europa încercați să îl urmăriți pe Gianluca Di Marzio pe Twitter. Are userul DiMarzio.

3. Leonardo Bonucci și-a prelungit contractul cu Juventus până în 2020.
4. Miguel Herrera nu mai este antrenorul Naționalei Mexicului. Se spune că ar fi lovit un ziarist și asta i-a adus sfârșitul ca antrenor al naționalei. Sunt 5 candidați care îi pot lua locul: Pedro Caixinha, Gustavo Matosas, Marcelo Bielsa, Ricardo Ferretti sau Raul Gutierrez.
5. Un mexican(Josesomor26) a scris în fiecare zi, timp de 1 an pe contul de Twitter al Federației Olandeze de Fotbal: NU a fost penalty. Mexicanul se referă la lovitura de la 11 metri oferită Olandei la un fault ușor acordat la Campionatul Mondial de Fotbal din 2014, care a însemnat eliminarea Mexicului. Azi, Federația Olandeză de Fotbal i-a răspuns: A fost penalty!

6. Cam așa arată un derby între Newell's Old Boys și Rosario Central. Rosario Central a câștigat cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Marco Ruben în minutul 68.

Comentarii