Trece Steaua de Trencin?

21:30 Trencin - Steaua Bucuresti (in direct pe ProTv)


In turul 2 preliminar al Champions League se vor intalni campioana Slovaciei, AS Trencin si cea a Romaniei, FC Steaua Bucuresti. Trencin este o echipa infiintata relativ recent (1992) intr-un oras nu foarte mare, stadionul sau (Stadion na Sihoti) este chiar mai mic decat cel al Viitorului Constanta de la Ovidiu, cu o capacitate de 3.500 de locuri. Palmaresul slovacilor are 2 trofee: campionatul si cupa din sezonul 2014-2015. Partida tur se va desfasura pe Pod Dubnom din Zilina pentru ca stadionul propriu nu indeplineste conditiile impuse de UEFA. 

In ceea ce priveste experienta europeana, slovacii se pot lauda ca acesta este al 3-lea an consecutiv in care participa in cupele europene. In sezonul 2013-2014, a trecut in al 2-lea tur preliminar al Europa League de suedezii de la IFK Goteborg cu scorul de 2-1 la general, insa au fost eliminati in turul urmator de Astra Giurgiu dupa 3-5 dupa 2 manse. In campania 2014-2015, au participat de asemenea in turul al 2-lea preliminar al Europa League, unde au trecut cu greu de sarbii de la FK Vojvodina cu 4-3 la general. Norocul lor avea sa se incheie in turul 3 preliminar, unde aveau sa ii intalneasca pe englezii de la Hull City (echipa ce a retrogradat in ultimul sezon in Championship) si sa piarda cu scorul de 1-2 la general.

Lotul lui Trencin pentru dubla cu Steaua este urmatorul!
Portari: Igor Semrinec, Adrian Chovan, Matej Vozar
Fundasi: Lukas Skovajsa, Milan Rundic, Martin Sulek, Kingsley Madu, Peter Cogley, James Lawrence, Ramon, Peter Klescik
Mijlocasi: Ryan Koolwijk, Rabiu Ibrahim, Jakub Holubek, Matus Opatovsky, Matus Bero, Denis Janco, Stanislav Lobotka
Atancanti: Gino Van Kessel, Jairo da Silva, David Guba, Wesley Moraes da Silva

De retinut ca niciunul dintre componentii lotului echipei din Slovacia nu a mai evoluat in preliminariile Champions League.

Valoarea lotului lui Trencin este de 5,1 milioane de euro, iar cei mai scumpi jucatori sunt Ryan Koolwijk si Gino van Kessel, fiecare fiind estimat la jumatate de milion de euro. Media de varsta a fotbalistilor lui Trencin este de 21,85 ani.

Lotul Stelei pentru meciul cu AS Trencin este urmatorul!
Portari: Florin Nita, Valentin Cojocaru
Fundasi: Cornel Rapa, Paul Papp, Alin Tosca, Guilherme, Sony Alcenat, Gabriel Tamas, Fernando Varela
Mijlocasi: Alexandru Chipciu, Lucian Filip, Nicolae Stanciu, Muniru Sulley, Jugurtha Hamroun, Vlad Mihalcea, Nicandro Breeveld, Aymen Tahar, Ionut Neagu, Toni Gradinaru, Alexandru Tarnovan, Rares Enceanu
Atacanti: Gregory Tade, Alexandru Tudorie, Adrian Popa, Gabriel Iancu

De la Steaua, Rapa, Papp, Tamas, Varela, Chipciu, Filip, Stanciu, Breeveld, Gradinaru, Popa si Iancu au mai evoluat in preliminariile Champions League.

Valoarea jucatorilor Stelei este de 21,1 milioane de euro, iar cei mai valorosi fotbalisti sunt: Fernando Varela (2,8 milioane de euro) si Alexandru Chipciu (2,5 milioane de euro). Media de varsta a jucatorilor din lotul echipe ros-albastre este de 24,6 ani.


XI-le probabil al celor 2 echipe
Trencin XI (4-4-2): Semrinec - Madu, Ramon, Klescik, Cogley - Holubek, Bero, Koolwijk, Ibrahim - Jairo, van Kessel
Antrenor: Martin Sevela
Steaua XI (4-2-3-1): Cojocaru - Guilherme, Tamas, Varela, Papp - Muniru, Breeveld - Chipciu, Stanciu, Popa - Tade
Antrenor: Mirel Radoi


Ce merita incercat: Steaua cu handicap 0 (1,85). Dupa 2 partide oficiale in care ros-albastrii nu au inscris, venirea lui Gregory Tade reprezinta un avantaj in dubla cu slovacii care nu au nici pe departe experienta europeana a romanilor. In caz de egalitate, miza se returneaza.

Total goluri 2-3 (1,97). Conform bookmakerilor, partida se anunta una echilibrata si probabil nici golurile nu vor fi prea multe, de aceea este de asteptat sa vedem 2 sau 3 goluri in aceasta disputa.

Comentarii

  1. Steaua cu handicap 0 (1,85) Castigator
    Total goluri 2-3 (1,97) Castigator
    Scor final 0-2

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu