Fotbalistul turc Mehmet Topal a supravietuit unui atac armat




Mehmet Topal, jucătorul lui Fenerbahce, se intoarcea azi liniștit de la antrenament, dar a avut o surpriză neplăcută. A fost atacat în plină stradă de un om înarmat. Norocul jucătorului turc în vârstă de 29 de ani a fost mașina lui care este anti-glonț.
Este al doliea atac de acest gen împotriva unor jucători de la Fenerbahce. Tot anul ăsta, autocarul celor de la Fener a fost atacat de oameni înarmați, iar șoferul a fost rănit.
Cei de la clubul Fenerbahce spun că este un atac terorist.

Dacă este mâna adversarilor din prima Ligă turcă s-a ajuns prea departe. Nu poți să omori un om care își câștiga pâinea pe terenul de fotbal doar pentru că ești un ultras fanatic și vrei să demonstrezi ceva.
Știu că este un război între suporterii celor de la Galatasaray și Fenerbahce și că în trecut s-au aruncat cu sticle incendiare în autocarele adversarilor.
Dar să aștepți un jucător să iasă de la antrenament ca să îl execuți în stil mafiot în plină stradă e prea mult. Unde vă credeți mai nebunilor în filmele cu De Niro?
Cum să iei viață unui om pentru iubirea față de un club de fotbal?

Și rândurile astea sunt scrise de mine care sunt un suporter nebun al fotbalului. Petardele și fumigenele aruncate de suporterii lui Dinamo pe teren în meciul contra Stelei mi se par doar o glumă acum.

Comentarii