Real Madrid l-a cumparat pe Mateo Kovacic pentru 35 de milioane de euro




Real Madrid l-a cumpărat pe Mateo Kovacic pentru 35 de milioane de euro, iar mutarea se va oficializa mâine.
Mateo Kovacic este al 3-lea mare jucător de la Inter care pleacă pe o sumă mare de bani. Pe primul loc se află Zlatan Ibrahimovic care a plecat la Barcelona pentru 69,5 de milioane de euro, iar pe locul 2 se află Ronaldo Luis Nazario de Lima care s-a transferat de la Inter la Real Madrid pe 45 de milioane de euro.

Mateo Kovacic a fost cumpărat de Inter de la Dinamo Zagreb in ianuarie 2013 si este unul dintre cei mai buni tineri jucători de fotbal din Europa, un număr 10 care este pe cale de dispariție. Dar la Inter nu s-a ridicat la nivelul sperat de suporteri. Aproape toate mingile treceau pe la el pentru că se așteptau să desfacă jocul, să lumineze atacul cu o pasă de geniu. A reușit foarte rar să facă spectacol.

Am întrebat un interist înfocat(Marius R.) dacă va fi presiunea mai mare pe el la Real Madrid și mi-a răspuns: E mai mare presiunea la Inter, căci nu e nimeni mai răsărit în echipă, toți așteaptă de la tine să scoți echipa din pasa proastă, la Real te mai scoate unu-altu, sunt destui de la care se așteaptă să facă diferența, nu de la un copil de 21 de ani.

Comentarii

  1. Kovacic va fi unul dintre cei mari mijlocasi de creatie din lume, nu este unul din acele transferuri pe bani multi facute in stilul Florentino Perez pentru brand si media. Ca fan al lui INTER de peste 15 ani, nu cred sa-mi fi parut mai rau de plecarea unui jucator de la echipa ca de a lui, dar stiu ca INTER si Italia nu mai reprezinta in zilele noastre mediul propice pentru dezvoltarea unui jucator cu calitatile sale. In prezent, Kovacic plecat pe 35 de milioane nu este o afacere decat pt INTER, nu si pt Real, pt Real va deveni in timp, dupa ce va creste pe langa Modric. Nu este întâmplător ca a ajuns la Real, Benitez a luat ce era mai bun de la o echipa care a dezamăgit in ultimii ani, bine, mai era Icardi, dar Icardi are alt statut la Milano, e idolul tribunelor, e facut din alt material, ii place sa fie in lumina reflectoarelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Real Madrid vad ca investeste in ultima vreme in tineri talentati. L-a luat pe Martin Ødegaard, care este un pusti foarte înzestrat, iar acum pe Kovacic care a jucat la nivel inalt in Serie A.
      Mijlocul unei echipe este cel mai important, iar Real are acolo numai jucatori de elita.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu