AS Roma - FC Barcelona




AS Roma - FC Barcelona este primul meci din Grupa E din Champions League, care se va juca miercuri seară de la ora 21:45 pe Stadio Olimpico.
In ultimul meci din Serie A, Roma a câștigat cu 2-0 în deplasarea Frosinone prin golurile marcate de Iago Falque în minutul 44 și Juan Manuel Iturbe în minutul 90. în acest moment, Roma este pe locul 5 în Campionatul Italiei de fotbal cu 7 puncte, 2 victorii și 1 egal. Dar o victorie a fost obținută împotriva lui Juventus.
Barcelona a câștigat în weekend cu 2-1 în deplasarea de la Atletico Madrid. Golurile catalanilor au fost marcate de Neymar în minutul 55 și Messi în minutul 77.
Barcelona se afla pe locul 1 în Campionatul Spaniei cu 3 victorii din 3 meciuri.

Cotele la pariuri la AS Roma - FC Barcelona:
Roma are cota 6,20 la victorie, egalul are cota 4,20 și victoria echipei Barcelona are cota 1,66. Pariul peste 2,5 goluri are cota 1,91 și sub 2,5 goluri are cota 2. Pariul ambele echipe marchează sau GG are cota 1,92. DNB Roma are cota 4,70 și Barcelona DNB are cota 1,26.

Meciul AS Roma-FC Barcelona va fi un nou record doborât pentru Messi, care va juca meciul 100 în Champions League.
Thomas Vermaelen și Claudio Bravo sunt accidentați, iar Dani Alves încă nu este recuperat complet pentru a juca miercuri seară. Pique va reveni în echipă după ce a fost suspendat în Primera Division și nu a avut meciuri în picioare.
Barcelona nu joacă extraordinar în deplasare în grupele Champions League. Are doar 1 victorie din 6 meciuri disputate în deplasările din Italia.

La Roma va lipsi Miralem Pjanic (accidentat), dar Radja Nainggolan cred că va fi în primul 11 al echipei italiene.
Roma are 4 victorii din ultimele 6 meciuri disputate în toate competițiile.

O să pariez la AS Roma-FC Barcelona pe victoria catalanilor la cota 1,66. Puteți încerca și peste 1 gol HA în prima repriză la cota 1,90.



Comentarii

  1. Tare simt un egal la meciul asta :)
    Cat de sigur eram ieri ca o sa castige City, insa s-a rasturnat aiurea situatia pe finalul meciului. Cred ca o sa iau o scurta pauza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu ma gandeam ca Juventus o sa castige la City acasa. Si uite surpriza. Juventus are 1 punct in Serie A si joaca perfect in Champions League.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu