Manchester United - Wolfsburg in Grupa B din Champions League




Manchester United-Wolfsburg în Grupa B din Champions League se va disputa pe 30 Septembrie 2015, pe Old Trafford de la ora 21:45.
Manchester United a pierdut primul meci din grupă în deplasarea de la PSV Eindhoven, în timp ce Wolfsburg a învins-o pe TSKA Moscova cu 1-0.
Dacă gazdele de miercuri seară nu câștigă meciul contra nemților, calificarea în primăvara europeană devine o problemă. Wolfsburg a terminat sezonul trecut pe locul 2 în Bundesliga și chiar fără Kevin De Bruyne, echipa germană reprezintă o nucă tare pentru englezi.

Cele 2 echipe s-au mai întâlnit în sezonul 2009/10 din Liga Campionilor și ambele partide au fost câștigate de Man. United. Ultima oară când diavolii roșii au pierdut un meci acasă, în față unei echipe din Germania a fost în 2001. Atunci Bayern Munchen a câștigat cu 1-0. De atunci, Manchester United a câștigat acasă 6 partide împotriva echipelor din Bundesliga și a făcut 3 egaluri.
Diavolii roșii nu au pierdut nicioadata primele 2 meciuri din grupele Champions League.

Wolfsburg a pierdut până acum toate cele 3 deplasări pe pământ englez și a încasat 8 goluri. Recordul lui Wolfsburg în Liga Campionilor arată așa: 3 victorii, 3 înfrângeri și 1 egal. Totuși în Bundesliga, în ultimele 2 partide Wolfsburg nu a arătat bine. A pierdut cu 5-1 în deplasarea de la Bayern Munchen și a făcut egal(1-1) acasă contra celor de la Hannover.
Julian Draxler a avut 3 șuturi pe poartă în meciul contra celor de la TSKA Moscova, iar unul a fost golul victoriei.

Cotele la pariuri pentru meciul de fotbal Manchester United-Wolfsburg:
Victoria echipei Manchester United are cota 1,77 și egalul are cota 3,95. Victoria nemților are cota 5,30. Cotele sunt de la Betfair.
Pariul peste 2,5 goluri are cota 1,91 și sub 2,5 goluri are cota 2,04. Pariul ambele marchează are cota 1,83.

O să pariez la Manchester United-Wolfsburg peste 2,5 goluri la cota 1,91. Un alt pariu cu șanse reale de reușită este victoria echipei Manchester United la cota 1,77.





Comentarii

  1. Meciul Manchester United-Wolfsburg s-a terminat cu scorul 2-1. Ambele ponturi propuse au iesit cu destule emotii.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu