Poker online legal in Romania



Acum, poți juca poker online legal în România. 888 poker a luat licenta la noi, la fel și multe alte camere de poker: PokerStars, Betfair Poker, Unibet Poker, Sportingbet Poker, Winmasters Poker,etc.

888 Poker e un site frecventat des de prietenii mei pentru turneele Sit and Go Nitro, unde blindurile cresc din 3 în 3 minute. Aici, dacă ai avut un buy-in de 5 dolari și câștigi, locul 1 este plătit cu 50 dolari. Sunt jucători de online poker care preferă turneele de durată, ore întregi de disciplină, insă alții preferă multe turnee într-o perioadă scurtă de timp.
888 Poker va oferă toate variantele de turnee posibile.

În plus 888 poker îți dublează suma depusă. Dacă vrei sa joci poker online, depui 30 dolari joci cu 60 de dolari, dacă depui 150 de dolari joci cu 300 de dolari, iar dacă depui 400 de dolari joci cu 800 de dolari. 888 Poker are bonusuri de bun venit pentru toate buzunarele și toate variantele de poker online: 7 Card Stud Hi-Lo, 7 Card Stud Hi, Limit Texas Holdem, Omaha Hi-Lo, Omaha Hi, No-limit Texas Holdem.

888 Poker va ofera si alte promotii:

1. Invita un prieten si ai 10 dolari cash instantaneu in contul tau.
2. Intră pe Twitter pentru un loc la un turneu de poker o data la 30 de zile. Desfăşurăm lunar câte un "$888 Twitter Freeroll" special pentru cei ce ne urmăresc pe Twitter. Poate participa toată lumea! Tot ce trebuie să faci este să urmăreşti canalul nostru oficial de pe Twitter (@888poker) şi să postezi pentru a primi un loc! Dar asta nu este tot: dacă ne urmăreşti pe Twitter ai acces la mult mai multe promoţii exclusive, concursuri cu premii şi sfaturi excelente pentru poker!

Comentarii

  1. deci e perfect legal sa joc pe 888 poker la momentul actual ? Sunteti sigur ?

    Pe lista neagra de pe site-ul oficial apare " pacificpoker.com " .... si din cate stiu pacificpoker e acelasi lucru cu 888 poker.
    Deci e legal sau nu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este legal sa joci la 888 Poker.
      888 Poker a luat licenta in Romania pe 28.08.2015. Poti sa intri aici sa vezi lista oficiala cu casele si camerele de poker care sunt legale in Romania http://onjn.gov.ro/approved/

      Ștergere
    2. O fi legal, insa ca si roman nu mai poti sa invarti roata, ai interdictii....

      Ștergere

Trimiteți un comentariu