Paris Saint-Germain - Real Madrid in Champions League




Paris Saint-Germain și Real Madrid au câștigat primele 2 meciuri din Champions League, iar miercuri seara de la ora 21:45 se vor întâlni pe stadionul Parc des Princes.
Paris Saint-Germain este într-o formă de invidiat în Campionatul Franței pentru că din 10 meciuri jucate are 8 victorii și 2 egaluri.
In ultimul meci din Ligue 1, PSG a câștigat cu 2-0 la Bastia prin golurile marcate de Ibrahimovic în minutele 72 și 83.
Un avantaj important pentru gazde îl reprezintă Angel Di Maria, fostul jucător al Realului din Madrid care a fost transferat la PSG anul ăsta. Di Maria poate să facă diferență din orice poziție și în plus este un jucător de contra-atac de nota 10.

Real Madrid a câștigat primele 2 meciuri din Liga Campionilor la zero, iar echipei lui Lucescu i-a administrat un 4-0 sec(CR7 a marcat 3 goluri în acel meci).
Cu această ocazie Cristiano Ronaldo l-a depășit la numărul de goluri(324) pe Raul, care era deținătorul recordului la Real Madrid.
Real nu a mai pierdut un meci în deplasările din Champions League in grupe din sezonul 2012-13.

Statistică:
Paris Saint-Germain a câștigat 80% din meciurile jucate și a marcat de fiecare dată în ultimele 10 partide.
Nu a există un singur meci jucat acasă de către PSG în care să nu înscrie în ultimele luni.
50% din meciurile jucate de PSG în această ediție de campionat în Franța s-au terminat cu peste 2,5 goluri marcate( cu Monaco, Bordeaux, Guingamp, Nantes și Marseille).

Real Madrid este neînvinsă în ultimele 8 partide.
Toate golurile primite de Real Madrid în acest sezon au fost pe teren străin.
Real a deschis scorul în 75% din meciurile jucate până acum.
Real Madrid a condus la pauză în 62% din partidele disputate până azi.

O să pariez la Paris Saint-Germain-Real Madrid că se vor marca peste 2,5 goluri în meci la cota 1,90. Puteți să încercați și pariul marchează ambele sau GG la cota 1,70.

Comentarii