Steaua are un sponsor nou-Netbet




Steaua are un sponsor nou - casa de pariuri NetBet.
FC Steaua si NetBet vor lansa actiuni promotionale comune, vor oferi fanilor nu numai meciuri tari de fotbal sau cote bune la pariuri, ci si stimulente, bonusuri, promotii, invitatii la marile partide si multe alte surprize in premiera in Romania. Mai mult decat atat, cele doua institutii vor colabora pentru marirea bazei de fani ai fotbalului - obiectiv de importanta esentiala pentru toti cei implicati.

Intrand in colaborare cu NetBet, Fotbal Club Steaua Bucuresti se alatura prestigioasei galerii de parteneri oficiali ai acestora: West Bromwich Albion (UK), Saint-Etienne (Franța), VFL-Gummerbach (Germania) si tot din Romania, legendarul Dan Petrescu.

Valeriu Argaseala, presedintele Fotbal Club Steaua Bucuresti a declarat: "Steaua este o echipa de fotbal, insa este si un nume nascut inaintea multora din noi si care va rezista mult dupa noi. Datoria noastra este sa facem performanta pe teren in acest moment, dar si sa asiguram durabilitatea brandului. Asocierea cu o camera online puternica si dinamica este miscarea corecta, in conditiile in care expansiunea brandurilor moderne se petrece in mediul virtual. Iar NetBet este partenerul potrivit pentru un asemenea obiectiv. Prevad un sezon bun pentru fotbal, dar si pentru imaginea clubului".

Comentarii