Ajutam romanii din Colectiv?



Sursa foto Hotnews.ro

Peste 12.000 de bucureșteni au venit la complexul Pionierul pentru un ultim omagiu adus victimelor carnagiului din clubul Colectiv.
Oameni veniți cu copiii, unii cu ei în cărucior, alții cu biciclete. Cunoscuți și necunoscuți.
Pe margine, se naște câte-o discuție legată de cauze, de vinovați, de patroni și autorități spagare, de autorizații date pe șest și despre nedreptate.

Nu v-am cerut niciodată nimic. Dar putem să ajutăm românii care suferă de arsuri groaznice în spitalele din România. Putem să ajutăm financiar părinții acestor copii care au fost să se distreze într-o seară de vineri. Suma strânsă de această comunitate va fi donată românilor care nu mai pot să zâmbească acum.
Cei care aveți Paypal puteți folosi butonul de mai jos.
Rugăciunile nu sunt suficiente în astfel de cazuri.







Sursa foto Hotnews.ro

Comentarii

  1. ma bucur Florin pentru acest'' pariusigur'' in ajutorul romanilor din colectiv,ma bucur ca ai postat aceasta initiativa,ma bucur ca esti targovistean pentru ca si eu sunt targovisteanca chiar daca acum locuiesc departe,ma bucur ca o mare de oameni s-au rugat si au aprins lummnari pentru cei adormiti,ma bucur ca viata merge inainte si trebuie sa avem grija unii de altii cu drag..doamne ajuta..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, pai decat sa scriu un articol si sa ma iau de autoritati pe buna dreptate, mai bine strang niste bani pentru cei aflati in suferinta.

      Ștergere
    2. Da de unde stim noi ca banii se duc acolo?

      Ștergere
    3. Pai daca s-ar strange bani iti pot da toate tranzactiile facute de pe paypal de la data publicarii articolului, daca imi dai o adresa de email sau am putea sa mergem amandoi sa dam banii unei familii care are copilul in suferinta. Dar lumea nu are incredere, la fel ca tine.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu