PokerStars este legal in Romania




PokerStars este legal în România din 1 Septembrie 2015.
PokerStars are bonus la prima depunere de 600 dolari sau 500 de euro pentru jucătorii români. Acest bonus este valabil doar pentru clienții noi.
Cum poți intra în posesia bonusului?

Fă prima ta depunere de bani reali folosind codul de bonus 'STARS600', iar PokerStars îţi va da un bonus de 100% în limita a $600. Pentru a obţine valoarea maximă a bonusului, poţi face până la trei depuneri calificante în cadrul a 60 de zile.
Odată ce ai făcut depunerea, trebuie să câştigi VPP-uri (VIP Player Points) jucând jocuri pe bani reali la PokerStars. În majoritatea jocurilor, vei primi 5,5 VPP-uri pentru fiecare $1 pe care îl plăteşti sub formă de taxe de turneu sau rake (în mâini jucate în jocuri cash).
De fiecare dată când strângi 200 VPP, noi vom elibera în contul tău PokerStars $10 cash, acesta fiind un rabat de cel puţin 27% pentru fiecare dolar cheltuit.

Ai la dispoziţie patru luni după fiecare depunere aplicabilă pentru a câştiga VPP-urile necesare pentru eliberarea bonusului.
Depune acum şi vei mai primi şi un bilet de 31 de zile pentru Freeroll-urile exclusive Privilege de 100K, care îţi dau şansa de a câştiga o parte din cel puţin $1.000, de patru ori pe zi. Depune şi vei putea juca poker în oricâte freeroll-uri doreşti, înainte ca biletul să expire.

Comentarii