William Hill e posibil sa revina in Romania


William Hill e posibil să revină în România din 2016 pentru că a plătit comisionul de 20% pe ultimii 5 ani. Orice casă de pariuri care a plătit acest comision poate aplica pentru licență oricând.
Cred că William Hill așteaptă ziua de 1 Ianuarie 2016 ca să aplice pentru licența definitivă pe 5 ani sau 10 ani. Până la 1 Ianuarie 2016, case de pariuri licentiate in Romania(Winmasters sau Netbet) au licența temporară.

Alături de William Hill și-au plătit taxa de penalitate și alte case de pariuri ca: Ladbrokes, Titan Bet și Betfair Australia.
Betfair.com are licență în România, așa că puteți paria liniștiți la această casă de pariuri.
Pe lângă aceste case de pariuri online, au plătit taxa de penalitate și câteva cazinouri online sau camere de poker.

Marea problemă iesită la iveală după revolta de la Colectiv și demisia lui Ponta este că n-au apărut normele de aplicare a legii pariurilor online. Dacă normele nu apar până luna viitoare, se blochează toate pariurile online începând de la anul.
Normele au fost gata de ceva timp și parlamentarii puteau să le aprobe de vreo lună și câteva zile. Dar a apărut mutarea Loteriei la ONJN și s-au gândit s-o adauge și pe asta în norme și mutarea asta a lungit totul...
Dar sper ca totul va fi bine pentru că avem o lege bună a pariurilor online.

Lista firmelor care au platit taxa de 20% se afla mai jos


Comentarii