Casa de pariuri Sportingbet




Casa de pariuri Sportingbet este în legalitate în România. Am jucat în ultimele 3 luni la această casă de pariuri și pot să vă spun că sunt mulțumit, dar se poate și mai bine.
Am depus și am retras folosind Neteller și banii au ajuns în 24 de ore. Dacă faceți mai multe retrageri într-o zi, cei de la Sportingbet vor efectua doar o singură retragere.
Dacă ai retras prima oară 100 de euro și peste 2 ore ai mai făcut o retragere de 200 de euro, Sportingbet o să anuleze prima retragere și o va adăuga la a doua. Astfel o să ai o singură retragere de 300 de euro formată din primele 2 retrageri.
La fel e și în cazul retragerilor prin Skrill.

Cotele la casă de pariuri Sportingbet sunt ok, iar ofertă de pariuri live este printre cele mai bune din România la ora actuală. Sunt meciuri în care anumite cote de la Sportingbet sunt mai mari decat la Unibet, Netbet sau Winmasters, dar sunt meciuri in care cotele sunt mai mici față de alte case de pariuri online. Sportingbet are și opțiunea de cash-out, adică dacă vrei să te retragi dintr-un pariu care crezi că nu mai are șanse de reușită, poți să o faci fără probleme.

Casa de pariuri Sportingbet are bonus la prima depunere pentru români în valoare de 200 RON.
Termenii și condițiile bonusului:
Această ofertă este valabilă doar pentru jucătorii noi care şi-au deschis un cont după 22.10.2015 00:01 EET. Oferta este valabila doar pana la data de 31.12.2015 23:59 EET.
Pentru a beneficia de pariul fără risc de 100% până la 200 RON trebuie să faci o depunere și să ai un pariu plasat în termen de 7 zile de la data înregistrării. Pentru a primi bonusul, primul pariu trebuie să fie pierzător. In cazul în care pariul este câștigător, nu se va acorda niciun bonus.
Oferta este valabilă doar pentru prima depunere.

Valoarea pariul fără risc este de 100% pana la 200 RON. Suma maximă a bonusului permisă pentru un jucător este de 200 RON sau echivalentul în moneda aleasă.
Se va lua in considerare urmatoarea conversie valutara: 1EUR=1USD=1GBP=4RON
Această ofertă este valabilă doar pentru Sporturi (Sportsbook). Selecţiile din Casino şi Poker, fotbal virtual, lozuri răzuibile, nu se califică pentru această ofertă. Depozitele făcute prin Moneybookers (Skrill) sau Neteller nu se califică pentru această promoţie.
Pariurile/selecţiile anulate nu vor fi luate în considerare ca fiind pariuri eligibile pentru această ofertă. In cazul in care primul pariu plasat este anulat/amanat, se va considera cota 1.00 si valabilitatea bonusului va fi extinsa pentru al doilea pariu.
Bonusul va fi creditat în 48 de ore în funcţie de pariurile plasate. Suma bonusului este creditată automat; nu este necesar să o solicitaţi manual.
Întreaga suma a bonusului creditat trebuie să fie pariată de cel puţin sapte ori (7x) la cote de 1.50 sau mai mari înainte ca suma şi eventualele câştiguri să poată fi retrase din cont.
Clientul are la dispoziţie maximum 7 zile de la data înregistrării pentru a lua parte în această promoţie. Pariurile eligibile acestei promoţii trebuie să fie plasate şi validate în termen de 7 zile de la data înregistrării.

Comentarii