Stiri din fotbal(7)



Stiri din fotbal:
1. Manchester United a făcut 0-0 cu West Ham United în ultima etapă din Premier League. Din ultimele 9 partide ale echipei Man. United terminate la egalitate, 5 au fost 0-0. Atacul lui Man. United este jalnic în acest sezon.
2. Vardy și Mahrez(Leicester City) au marcat împreună 24 de goluri în Premier League. Toată echipă Manchester United a marcat doar 20 de goluri în acest sezon în Anglia.
3. Sergio Ramos l-a avertizat pe Pique că vor discuta serios atunci când vor juca pentru Naționala Spaniei. Pique a râs de Real Madrid pe twitter, după eliminarea din Cupa Spaniei.

4. Comisia de Fotbal din Spania care a eliminat pe Real Madrid din Cupa Spaniei: Cazul Cheryshev e la fel ca al unui șofer profesionist care a rămas fără carnet, dar el conduce în continuare.
5. Kerem Demirbay(Fortuna Düsseldorf) a fost suspendat 4 etape pentru că i-a spus unui arbitru(Bibiana Steinhaus) de sex feminin că muierile nu au ce căuta în fotbal.
Dacă noi putem să glumim cu femeile la cratiță, un jucător profesionist trebuie să își aleagă cuvintele cu grijă.
6. Stiați că 8 din ultimele 10 meciuri din Liga 1 ale echipei Viitorul Constanța s-au terminat cu peste 2,5 goluri? Viitorul este o echipă bună de pariat pe goluri marcate în etapele următoare.

7. Mascherano a fost condamnat la 1 an cu suspendare și o amendă de 816.000 de euro pentru evaziune fiscală.
8. Emmanuel Adebayor primește 175,000 de lire sterline pe săptămână de la Tottenham și Man City, deși nu a mai jucat din Martie.
9. Atletico Madrid și Deportivo La Coruna sunt singurele echipe din La Liga care nu au primit niciun cartonaș roșu în acest sezon fotbalistic. Poza cu numărul total de cartonașe roșii o găsiți mai jos.

Comentarii