Biletul Zilei pentru 31 ianuarie 2016

Aceasta duminica ne propuna destule meciuri interesante, insa destul de imprevizibile, astfel ca ne vom axa pe 2 evenimente (1 din fotbal si 1 din hochei). Din Primera Division, vom analiza partida dintre Las Palmas si Celta Vigo, in timp ce din hochei ne vom indrepta atentia catre partida din Liiga Finlandeza dintre Hameenlinna si IFK Helsinki.

Iago Aspas (Celta Vigo) a revenit in Primera Division dupa ce nu a reusit sa se impuna la Liverpool si este om de baza la echipa lui Carlos Mourino. (logosworld.info)

19:15 Las Palmas - Celta Vigo (in direct pe Digisport 2)
Dupa 21 de etape, gazdele au ca obiectiv evitarea retrogradarii, fiind pe locul 18, in timp ce oaspetii viseaza la Europa League fiind pe locul 5. Insularii au urmatorul record: 4 victorii, 6 egaluri, 11 infrangeri cu un golaveraj de 21 de goluri marcate si 33 de goluri primite, in timp ce celtii au urmatorul record: 10 victorii, 4 egaluri si 7 infrangeri cu un golaveraj de 32 goluri marcate si 33 de goluri primite. Las Palmas nu evolueaza tocmai dezamagitor avand 4 victorii, 3 egaluri si 4 infrangeri cu un golaveraj 10:10, fiind insa in a 2-a jumatate a clasamentului. Celta Vigo se afla in primele 3 echipe in La Liga in ceea ce priveste performantele din deplasare cu 5 victorii, 2 egaluri si 3 infrangeri cu golaveraj 13:14.   
Partida din tur s-a incheiat cu scorul de 3-3 (2-1 la pauza pentru Celta).

Statistici, Statistici, Statistici
- Las Palmas a pierdut o singura partida din cele 11 de pe teren propriu impotriva Celtei Vigo in La Liga (5 victorii si 5 egaluri).
-  Insularii au pierdut doar un singur meci din ultimele 4 jucate acasa (2 victorii si o infrangere).
- Celta Vigo a pierdut doar 3 din ultimele 15 jocuri in deplasare in campionat (7 victorii si 5 egaluri).
- Daca oaspetii vor pierde partida, vor bifa infrangerea cu numarul 700 in campionat.
- Insularii au cele mai putine goluri primite din afara careului (unul singur).
- Galbenii sunt singurii care nu au marcat in primul sfert de ora al meciurilor din primele 21 de etape.
- Celta Vigo este echipa cu cele mai multe goluri inscrise cu capul (8).
- Iago Aspas (atacantul Celtei) este jucatorul cu cele mai multe suturi in bara alaturi de Lionel Messi (Barcelona). Ambii au lovit bara de cate 5 ori. 
- Singura data in acest secol, in La Liga, cand Las Palmas a revenit dupa ce a fost condusa la 2 goluri diferenta, s-a intamplat intr-un meci cu Celta Vigo, in turul acestui sezon.
- William Jose este primul jucator al lui Las Palmas care a inscris cel putin 2 goluri intr-o partida de campioant de la Ruben Castro in 2001.

XI-le probabil al celor 2 echipe
Las Palmas XI (4-2-3-1): Varas - Dani Castellano, Garcia, Aythami, Simon - Roque, Culio - Wakaso, Tana, Viera - Jose 
Antrenor: Quique Setien 
Celta Vigo XI (4-2-3-1): Alvarez - Planas, Gomez, Cabral, Jonny - Wass, Hernandez - Bongonda, Aspas, Orellana - Guidetti 
Antrenor: Carlos Mourino

Indisponibili
Las Palmas: Javi Castellano, Hernan, Vicente Gomez (accidentati), Angel, Pedro Bigas, Antolin Alcaraz, Ezequiel Araujo, Nabil El Zhar (incerti)
Celta Vigo: Fontas, Marcelo Diaz (accidentati), Nolito, Ruben Blanco (incerti)
Sugestie pariu: Peste 0,5 goluri in prima repriza (1,47) 

Tomas Zaborsky este al treilea in topul golgherilor in campionatul national finlandez de hochei cu 15 reusite. (slovakprospects.com)

15:00 Hameenlinna - IFK Helsinki 

Hameenlinna este pe penultimul loc in clasament (14) in timp ce IFK Helsinki este lider. Gazdele au 16 victorii (4 in timpul prelungirilor) si 28 de infrangeri (3 in timpul prelungirilor) si au strans 47 de puncte dupa 44 de jocuri. Oaspetii au 31 de victorii (6 in timpul prelungirilor) si 14 infrangeri (3 in timpul prelungirilor) si au adunat dupa 45 jocuri nu mai putin de 90 de puncte. 
Pe teren propriu, Hameenlina a strans 10 victorii (3 in prelungiri) si 12 infrangeri (1 in prelungiri), in timp ce IFK Helsinki este prima echipa ca performante in deplasare cu 15 victorii (3 in prelungiri) si 8 infrangeri (2 infrangeri). 
Hameenlinna se bazeaza pe Sarri Manninen (8 goluri si 16 pase decisive), Otto Paajanen (14 goluri si 9 pase decisive) si Vojtech Polak (7 goluri si 16 pase decisive). 
IFK Helsinki are mult mai multi jucatori care pot face diferenta: Teemu Ramstedt (6 goluri si 35 pase decisive), Tomas Zaborsky (15 goluri si 19 pase decisive), Mika Partanen (13 goluri si 11 pase decisive), Corey Elkins (9 goluri si 14 pase decisive), Robert Leino (6 goluri si 17 pase decisive), Tommi Taimi (5 goluri si 18 pase decisive), Arttu Luttinen (14 goluri si 7 pase decisive) si Jasse Ikonen (12 goluri si 9 pase decisive). 
Helsinki are al doilea cel mai bun atac cu 134 de goluri primite, in timp ce Hameenlinna are al 3-lea cea mai slaba aparare. De asemenea, gazdele au si cel mai slab atac din campionat cu doar 84 de goluri marcate.
Ultimele 5 partide directe s-au incheiat cu victoria lui IFK Helsinki (indiferent unde s-a jucat).

Sugestie pariu: victoria celor de la IFK Helsinki chiar si in prelungiri (1,48)

Cele 2 pariuri combinate fac o cota de 2,18. 
Biletul Zilei din 31.01.2016 este cu titlu informativ.

Comentarii

  1. Biletul Zilei postat de Vlad pentru azi e castigator. La pauza meciului Las Palmas- Celta Vigo scorul a fost 1-1 (2-1 la final), iar pariul peste 0,5 goluri a iesit inca din minutul 5.
    Iar IFK Helsinki a castigat meciul cu Hameenlinna cu scorul 5-3.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu