Stiri din fotbal (13)




Știri din fotbal:
1. Atletico Madrid este singura echipă din Spania care o învinge pe Real Madrid de 3 ori la rând pe Bernabeu. Din 2013 până acum, Real Madrid a jucat 11 meciuri contra rivalelor Barcelona și Atletico Madrid și a câștigat doar o dată, a pierdut de 8 ori.
2. Everton are un nou investitor. Farhad Moshiri a promis că va investi bani mulți în echipa englezească.
3. Ieri, David Alaba a jucat meciul cu numărul 200 pentru Bayern Munchen.
4. Robert Lewandowski a marcat în acest sezon 41 de goluri în 39 de meciuri pentru echipa de club și pentru Naționala Poloniei.

5. Jamie Vardy(Leicester City): "Dacă vom juca în Champions League nu mi-ar plăcea să mă întâlnesc pe terenul de fotbal cu Pepe. Am văzut câteva intrări criminale ale acestui fundaș și nu aș vrea să fiu pe lângă el".
6. Sevilla are 33 de puncte câștigate acasă și doar 8 pe teren străin. Toate cele 8 puncte câștigate pe teren străin sunt egaluri.
7. Gianni Infantino este noul președinte al FIFA! Elvețianul a fost susținut și de FRF. Gianni Infantino a promis Campionat Mondial de fotbal cu 40 de echipe.

8. Neymar a semnat cu Barcelona un nou contract până în 2021(Sursa espnfc.com)
9. 10 contra-atacuri fulger realizate de MSN: Messi, Suarez și Neymar în videoclipul de mai jos:

Comentarii

  1. Cu 40 de echipe la campionatul mondial avem si noi mai multe sanse :) Doar ca pana atunci trebuie sa apara noi "staruri romanesti" ca cei care inca mai sunt bunicei acum o sa fie batrani in 2018 :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu mai avem jucatori tineri de valoare. Chair si baiatul lui Hagi nu e extraordinar. Sunt foarte putini jucatori romani care joaca in campionatele de fotbal puternice, iar pe antrenorii romani din Europa ii numeri pe degete. Un Mondial cu 40 de echipe ar fi benefic pentru noi.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu