Talpan vrea retrogradarea echipei Steaua




Talpan, juristul MAPN, vrea retrogradarea echipei Steaua. Talpan a declarat: "Nu înţeleg de ce FRF şi comisiile care-şi desfăşoară activitatea în cadrul acestei instituţii, şi în special Comisia de Licenţiere, au permis unei nou-înfiinţate cum e SC FC SB SA să joace în prima ligă, fapt total ilegal, aşa cum specifică inclusiv regulamentele federaţiei, cum că o echipă nou-creată trebuie să-şi înceapă activitatea din ligile inferioare. Conform regulamentelor FIFA, FRF şi LPF, nu avea dreptul să afilieze SC FC SB SA în prima ligă. Domnul preşedinte Burleanu trebuie să dispună de urgenţă măsuri şi să retrogradeze echipa domnului Becali."

Talpan e doar o gluma proasta.
A fost intrebat Talpan de suporterii de la Sud-Steaua: "Cand ne faceti echipa de fotbal?" - Raspuns:"Asteptati si veti vedea."
A fost intrebat Talpan de reporteri: "Ce se intampla cu toate performantele Stelei din 2003, pana astazi?" - Raspuns:"Nu conteaza."
Un reporter GSP a intrebat clar: "Domnule Talpan, cat dureaza evaluarea marcii? " - "Asteptati si veti vedea."

Indiferent de domeniu, tara sau continent, faptele vorbesc de la sine. Toti vorbim multe verzi si uscate, dar in final faptele dovedesc ce fel de oameni suntem.
Mi s-a luat sa vad si sa aud mai mereu la TV toti generalii izmenari care isi spun parerea despre fotbal si despre aplicarea legii. Pentru ca vor si ei o bucata din cascaval(FCSB).
Mi s-a luat de Oprea(ucicasul de politisti) care a batut mana cu PSD ca sa nu piarda alegerile locale si este impotriva alegerii primarilor in 2 tururi de scrutin. Mi s-a luat de Iordanescu care in 2015 pupa icoane ca parte a antrenamentului mental pentru un selectioner.
Mi s-a luat de razboiul dintre MAPN si Gigi Becali(un puscarias dovedit cu gura spurcata).
Dar ciobanul a bagat bani pentru transferuri in echipa FCSB sau Steaua cat toate diviziile de fotbal din Romania din ultimii 3 ani la un loc.

Comentarii