Statistica la Barcelona - Arsenal




Barcelona se califica la pas atunci când joacă împotriva elevilor lui Arsene Wenger in Champions League, iar rezultatele din ultimii ani demonstrează acest lucru.
Dar dacă vreți să pariați pe acest meci, m-am gândit să scriu un articol cu statistica celor 2 echipe.

Statistică la Barcelona-Arsenal:
Barcelona a câștigat 93% din meciurile jucate acasă și este neînvinsă în ultimele 22 de partide. Barcelona a înscris de fiecare dată în ultimele 12 meciuri.
79% din meciurile jucate de Barcelona s-au terminat cu peste 2,5 goluri marcate. Atunci când joacă în fața suporterilor catalani Barcelona marchează de fiecare dată.
Barcelona a deschis scorul în 72% din meciurile jucate în acest sezon.
Barcelona este neînvinsă în ultimele 15 meciuri jucate acasă.

Arsenal are 50% de rezultate cu peste 2,5 goluri marcate în ultimele 10 partide jucate în Premier League. În ultimele 4 meciuri jucate în Anglia, Arsenal are doar rezultate de peste 2,5 goluri marcate: Arsenal- Leicester Scor 2:1, Manchester United-Arsenal Scor 3:2, Arsenal-Swansea Scor 1:2 și Tottenham-Arsenal Scor 2:2.
52% din meciurile jucate de Arsenal s-au terminat cu peste 2,5 goluri înscrise. Și în ultimele 10 partide de fotbal jucate de Arsenal în Premier League 5 s-au terminat cu ambele echipe marchează sau GG.

Dacă pariați mâine seară la meciul Barcelona-Arsenal o variantă bună mi se pare pariul ambele echipe marchează la cota 1,90. Puteți incerca și că înscrie Neymar la cota 1,95.
Cotele sunt de la casa de pariuri online Netbet.

Comentarii

  1. Barcelona a castigat cu 3-1 cu Arsenal si pariul cu ambele echipe marcheaza a iesit. Primul gol a fost marcat de Neymar si astfel si al doilea pont a fost castigator.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu