Statistica la Barcelona - Real Madrid
Mai sunt câteva zile până la El Clasico și nu mai vreau să văd amicale între echipele naționale de fotbal. Barcelona-Real Madrid este considerat cel mai tare derby de pe Terra și este vizionat de sute de milioane de suporteri împărțiți în 2 mari categorii.
Cu o zi înaintea meciului o să aveți zeci de articole pe alte siteuri despre acest meci. Dar până atunci scriu eu un articol despre El Clasico.

Statistică la Barcelona-Real Madrid:
Barcelona a câștigat 80% din meciurile jucate în acest sezon. Echipa catalană a câștigat 93% din meciurile jucate acasă și este neînvinsă în ultimele 23 de meciuri.
Barcelona a marcat de fiecare dată în ultimele 13 meciuri jucate. Atunci când nu marchează Messi, iese la rampă Neymar și dacă se enervează Suarez marchează și el.
Barcelona e o echipă foarte ofensivă cu o posesie de invidiat pentru că 80% din meciurile jucate s-au terminat cu peste 2,5 goluri marcate. De aceea cota la peste 2,5 goluri este foarte mică atunci când joacă Barcelona.

Echipă catalană a înscris de fiecare dată atunci când a jucat în față propriilor suporteri. Barca a marcat prima în 73% din meciurile disputate până acum.
Barcelona a condus la pauză în 53% din partidele jucate în La Liga din Spania. Barca este neînvinsă în ultimele 15 meciuri jucate acasă.

Real Madrid a câștigat ultimele 4 meciuri. Real Madrid este o echipă care nu se oprește dacă are 3-0 și îți da 6 sau 7 goluri. Dar are și o aparare cu probleme și peste 70% din meciurile jucate de albi se termină cu peste 2,5 goluri marcate.
Real Madrid înscrie des în deplasare, iar statistica demonstrează asta: albii au marcat în 86% din meciurile jucate pe teren străin.
Real Madrid a deschis scorul în 80% din partidele jucate și a condus la pauză în 70% din meciurile jucate in acest sezon.

Cred că se vor marca peste 2,5 goluri în Barcelona-Real Madrid, dar o să merg pe varianta victoriei Barcelonei la cota 1,65.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Handicap asiatic pe goluri marcate under si over