Stiri din fotbal (14)




Stiri din fotbal

1. De când s-a anunțat la Manchester City că vine Guardiola din sezonul viitor, această echipă englezească are următorul palmares: 11 meciuri, 4 victorii, 5 înfrângeri și 2 egaluri.
2. Portarul echipei Burnley, Tom Heaton îl va înlocui în Naționala Angliei pe Joe Hart în amicalele contra echipelor Naționale de fotbal ale Germaniei și Olandei. Joe Hart s-a accidentat în ultimul meci de campionat.
3. Keylor Navas a apărat 53% din penalty-urile executate în La Liga din Spania împotriva echipei sale.

4. Dacă Leicester City câștigă Premier League și Tottenham Hotspur termină pe locul 2, Tottenham va fi prima echipă din 1981 până acum care termină campionatul peste Manchester United, Manchester City, Liverpool, Arsenal și Chelsea fără să câștige titlul în Anglia.
5. Marcus Rashford, la 18 ani și 141 de zile, este cel mai tânăr marcator din Manchester Derby. Acesta a marcat golul victoriei împotriva echipei Manchester City în minutul 16.
6. Liverpool a pierdut pentru prima oară în istorie de la înființarea Premier League după ce a condus cu 2-0 la pauză.

7. Puiu Iordănescu că nu l-a convocat pe Denis Alibec pentru “amicalele” cu Lituania (miercuri) și cu Spania (duminică). Desi Alibec este autorul a 13 goluri și 5 assist-uri în 27 de întâlniri disputate pe parcursul actualului sezon în toate competițiile.
8. Lincoln de la Gremio a înscris un gol superb cu o execuție de finețe din careu. Golul marcat de puștiul de 17 ani îl puteți vedea în videoclipul de mai jos:


Comentarii

  1. Golul a la Zlatan Ibrahimovic inscris de tanarul jucator al lui Gremio este meserie, insa si adversarul este submediocru. Gremio a invins-o pe Campinense (liga a 4-a braziliana) in prima runda a Cupei Brazilei, iar Lincoln a marcat golul in prelungiri, stabilind scorul final, 2-0.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt jucatori romani care nu au incercat o asemenea executie toata carierea lor. Pustiul de la Gremio are tupeu si loveste mingea din orice pozitie. Cred ca asemanarea dintre Lincoln si Ibra e fortata.
      Dar imi place cand avem pareri diferite.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu