Biletul Zilei a inceput bine in aprilie




În ultimele 10 zile doar un pont a fost oferit greșit pe pagina Biletul Zilei, cel din 12 aprilie. În rest toate propunerile noastre au fost reușite.
De la începutul lunii aprilie până azi, doar 5 propuneri din 17 la Biletul Zilei au fost greșite, printre ele și victoria echipei Real Madrid pe terenul Barcelonei.
Acest meci a relansat lupta la titlul de campioană în La Liga din Spania.

Unii de pe alte site-uri spun că pariul peste 2,5 goluri este ca la loterie. Dar dacă jucăm sub 2,5 goluri luna asta, tot loterie era?
Prefer acest pariu pentru că sunt doar 2 variante de rezultat: ori over ori under. Iar echipele pe care le aleg sunt din campionate puternice unde se marchează des(Germania, Spania, Olanda) sau meciuri retur din Champions League sau Europa League. În meciurile retur din cupele europene se înscrie mult pentru că se joacă la calificare si echipele nu mai au nimic de pierdut. Sper că vă mai amintiți meciul de săptămâna asta dintre Liverpool și Borussia Dortmund terminat cu scorul de 4-3 pentru gazde?

Acum fac un apel la cititorii vechi sau noi ai site-ului pariusigur.
Nu vă cer să vă deschideți conturi de pe banerele site-ului nostru, dar dacă aveți timp și chef dați un share pe Facebook, Twitter sau alte rețele de socializare pe care activați la un articol care v-a plăcut. Sau lăsați un comentariu dacă aveți ceva de spus despre strategii pentru pariuri sportive, despre evenimente din fotbal sau orice alt sport.

Toate ponturile propuse la Biletul Zilei de pe pariusigur sunt cu titlu informativ. Și dacă jucați un singur meci pe bilet atunci aveți șanse reale de reușită.





Comentarii