Arsenal - Liverpool in prima etapa din Anglia



Niciun antrenor din lume nu își dorește să înceapă noul sezon cu un meci tare, împotriva unei echipe de top. Arsenal-Liverpool în prima etapă din Anglia este întâlnirea de fotbal despre care vorbesc toți cei care urmăresc Premier League.

Wenger se confruntă cu probleme mari în apărare din cauza accidentărilor. Mertesacker, care este accidentat la genunchi și Gabriel, care are o problemă la gleznă, sunt indisponibili pentru meciul contra lui Liverpool. Koscielny nu a jucat în amicale în pre-sezon pentru că a avut o vacanță prelungită după finala Campionatului European de fotbal.
Antrenorul lui Arsenal o să folosească jucători tineri în apărare. E o sabie cu 2 tăișuri.
Totuși, Arsenal a jucat aproape perfect în amicale unde a înscris 17 goluri împotriva echipelor: MLS All Stars, Chivas de Guadalajara, Viking FK și Manchester City.

Wenger nu mai este iubit de suporteri. Pentru că Arsenal se mișcă pe piața transferurilor ca o broască țestoasă. Arsenal e un club mare, dar se comportă ca un club de mijlocul clasamentului care vrea doar să rămână în Premier League, atunci când trebuie să bage mână în buzunar și să aducă jucători de valoare.

Și Liverpool are probleme cu unii jucători din cauza accidentărilor. Atacantul Sturridge e incert pentru meciul contra celor de la Arsenal, iar Milner a fost lovit în amicalul contra celor de la Barcelona.
Jurgen Klopp este optimist în acest început de sezon pentru că în amicalul împotriva Barcelonei, Liverpool i-a demolat pe catalani. Scorul de 4-0 mă scutește de orice comentarii.

Sadio Mane este jucătorul în care își spune cele mai mari speranțe Klopp. Mane a fost adus de la Southampton pe 30 de milioane de lire sterline. Jucătorul de 24 de ani a înscris 25 de goluri în 75 de apariții pentru Southampton.
Klopp a avut mereu ochi buni pentru jucători tineri de valoare.

Cred că se vor marca goluri, pentru că ambele echipe au un atac formidabil, iar apărarea gazdelor e fără experiență la acest nivel.
Pariul meu pentru mâine este Ambele echipe marchează la cota 1,70. Un pariu bun pare și Draw No Bet Liverpool la cota 2,10.

Comentarii

  1. Ambele pariuri propuse sunt castigatoare. Au inscris ambele echipe, iar Liverpool a castigat meciul. Scorul final a fost Arsenal 3-4 Liverpool.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu