Lazio - Juventus preview


Lazio-Juventus este meciul numărul 1 din această etapă din Serie A. Meciul se va disputa Sâmbătă, pe 27 august 2016, pe stadionul Olimpico din Roma.
Ambele echipe au câștigat în prima etapă. Lazio în învins cu 4-3 pe terenul celor de la Atalanta, iar Juventus a câștigat acasă întâlnirea cu Forentina la limită, cu scorul de 2-1.
Gonzalo Higuain a marcat golul victoriei în minutul 75, iar Juventus a început cu dreptul lupta pentru titlu în noul sezon.

În ultimele 6 partide oficiale, Lazio are 4 victorii și 2 înfrângeri(cu Fiorentina 2-4 și cu Sampdoria 1-2). Campioana Italiei în ultimele 6 meciuri are 5 victorii și un singur rezultat de egalitate.
În ultimele 7 meciuri dintre Lazio și Juventus, echipa din Roma a reușit doar un egal, în rest are înfrângeri pe linie. Juventus este favorită clară în meciul de sâmbătă, deși cota la pariuri pare puțin cam mare în acest moment.
Ultima întâlnire dintre cele 2 echipe a fost pe 20 Ianuarie 2016, atunci când Juventus a câștigat cu 1-0 prin golul marcat de Lichtsteiner.

Lazio nu a avut un sezon prea bun anul trecut pentru că au terminat pe un loc în Serie A care nu asigură participarea în cupele europene.
Lazio va juca cu cel mai bun 11 pentru că Felipe Anderson s-a întors din Brazilia unde a jucat pentru națională la Olimpiadă.
Juventus va începe sigur cu Miralem Pjanic și Gonzalo Higuain. Pjanic nu a fost folosit în primul meci contra Fiorentinei pentru că încă nu era refăcut de pe urma unei accidentări.
Claudio Marchisio va lipsi de pe terenul de joc pentru că are o accidentare mai veche.

Juventus este echipa mai puternică și mă aștept să câștige. Victoria lui Juventus are cota 1,80.







Comentarii

  1. intradevar juventus castiga insa cred ca lazio marcheaza in acest meci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca Juventus o sa castige cu 3-1 sau 2-1. Sper sa vad spectacol sambata seara.

      Ștergere
  2. Juventus a castigat cu 1-0. Sunt in forma zilele astea.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu