Stiri prea scurte pentru voi


1. Patronul lui FC Zorya, echipa care a jucat cu Manchester United saptamana trecuta in Europa League, a declarat: Manchester este un oras murdar, plin de betivi si de barbati care se pupa in public.
2. Keisuke Honda: In Japonia nu te huiduie nimeni. La Milan parca prea multa lume ne cearta, iar daca nu ne iese jocul suporterii ne abandoneaza. Nu simt niciun strop de iubire aici.
3. Facebook a sters o pagina oficiala a clubului de fotbal Sporting Lisabona. Motivul? Adminul acestei pagini instiga la ura.

4. Vlad Dragomir este in top 60 de jucatori tineri si foarte talentati din noua generatie conform siteului theguardian Vlad Dragomir este jucatorul lui Arsenal, este nascut in 1999 si joaca pe postul de mijlocas ofensiv.
5. Icardi si-a prelungit contractul cu Inter pana in 2021. Are un contract de 5,5 milioane de euro si se afla pe locul 3 ca salariu in Serie A. Pe primul loc se afla Higuain (7,5 milioane de auro pe an) si pe locul 2 este De Rossi (6,8 milioane de euro).

6. Balotelli a marcat cel putin o data la 51 de minute si se apropie de Lacazette ca cel mai bun marcator din Franta.
7. Zlatan Ibrahimovic a marcat doar 10% din sansele reale de gol la Manchester United. Cand era la PSG procentul era de 25%.

Comentarii