Anglia - Scotia, meci de calificare pentru Cupa Mondiala de fotbal


Anglia-Scoția, meciul de calificare din Grupa F pentru Cupa Mondială de fotbal se va disputa pe stadionul Wembley din Londra, vineri seară.
Anglia este prima în grupă cu 7 puncte, dar jocul echipei nu strălucește, iar antrenorul Sam Allardyce a fost demis după doar o etapă pentru fapte de corupție.
Anglia a jucat acasă doar un singur meci, victoria cu 2-0 împotriva Maltei, dar jocul nu este pe placul suporterilor.
Scoția nu are un palmares bun în deplasare, mai ales că are 3 înfrângeri în ultimele 5 meciuri jucate.

Statistica:

  • Anglia are o singură înfrângere în ultimele 6 partide oficiale, dar acea înfrângere a venit într-un moment prost pentru fotbalul englez. La Euro 2016, Islanda a învins Anglia, iar mingea aruncată de la margine de jucătorii din Islanda au creat mereu panică în careul Angliei.
  • Scoția nu se descurcă prea bine în meciurile din deplasare, mai ales împotriva unor echipe puternice. Scoția are mentalitate de echipă mică atunci când nu joacă în fața propriilor suporteri.
  • Între anii 1872 și în 1970 nu s-a înregistrat niciun 0-0 între cele 2 echipe. S-au disputat 85 de meciuri între Anglia și Scoția în acea perioadă și s-a înscris de fiecare dată.
  • În 111 meciuri jucate între cele 2 Naționale de fotbal s-au înregistrat doar 3 rezultate de 0-0.
  • În ultimele 3 partide de fotbal dintre Anglia și Scoția, gazdele de vineri au 2 victorii și oaspeții una. Victoria Scoției cu 1-0 a fost obținută în Noiembrie 1999, prin golul înscris de Hutchison.


Pentru acest meci aleg pariul peste 2 goluri la cota 1,50. În caz că se marchează exact 2 goluri, voi nu pierdeți nimic. Banii se vor întoarce în contul vostru de pariuri. Dacă vreți o cotă mai mare, puteți încerca ambele echipe marchează la cota 2,30.

Comentarii

  1. Scorul final a fost 3-0 pentru Anglia. Pontul cu peste 2 goluri marcate in meci a iesit fara emotii. Sa auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu