Anglia - Scotia, meci de calificare pentru Cupa Mondiala de fotbal


Anglia-Scoția, meciul de calificare din Grupa F pentru Cupa Mondială de fotbal se va disputa pe stadionul Wembley din Londra, vineri seară.
Anglia este prima în grupă cu 7 puncte, dar jocul echipei nu strălucește, iar antrenorul Sam Allardyce a fost demis după doar o etapă pentru fapte de corupție.
Anglia a jucat acasă doar un singur meci, victoria cu 2-0 împotriva Maltei, dar jocul nu este pe placul suporterilor.
Scoția nu are un palmares bun în deplasare, mai ales că are 3 înfrângeri în ultimele 5 meciuri jucate.

Statistica:

  • Anglia are o singură înfrângere în ultimele 6 partide oficiale, dar acea înfrângere a venit într-un moment prost pentru fotbalul englez. La Euro 2016, Islanda a învins Anglia, iar mingea aruncată de la margine de jucătorii din Islanda au creat mereu panică în careul Angliei.
  • Scoția nu se descurcă prea bine în meciurile din deplasare, mai ales împotriva unor echipe puternice. Scoția are mentalitate de echipă mică atunci când nu joacă în fața propriilor suporteri.
  • Între anii 1872 și în 1970 nu s-a înregistrat niciun 0-0 între cele 2 echipe. S-au disputat 85 de meciuri între Anglia și Scoția în acea perioadă și s-a înscris de fiecare dată.
  • În 111 meciuri jucate între cele 2 Naționale de fotbal s-au înregistrat doar 3 rezultate de 0-0.
  • În ultimele 3 partide de fotbal dintre Anglia și Scoția, gazdele de vineri au 2 victorii și oaspeții una. Victoria Scoției cu 1-0 a fost obținută în Noiembrie 1999, prin golul înscris de Hutchison.


Pentru acest meci aleg pariul peste 2 goluri la cota 1,50. În caz că se marchează exact 2 goluri, voi nu pierdeți nimic. Banii se vor întoarce în contul vostru de pariuri. Dacă vreți o cotă mai mare, puteți încerca ambele echipe marchează la cota 2,30.

Comentarii

  1. Scorul final a fost 3-0 pentru Anglia. Pontul cu peste 2 goluri marcate in meci a iesit fara emotii. Sa auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna GG la pariuri?

Ce inseamna PsF1?

Handicap asiatic pe goluri marcate under si over