CSA si-a facut echipa si va folosi sigla veche, iar Lacatus va fi antrenor principal


Continuă războiul dintre Armată și Gigi Becali. CSA și-a făcut echipă și va folosi sigla veche, iar Lăcătuș va fi antrenor principal. Echipa se va numi Steaua București și va intra la anul în Liga a 4-a. Nu se precizează sumele care vor fi investite și calea legală prin care o echipă de fotbal departamentală să joace în Liga 1 din România in viitor.

Comunicat CSA:

Noul director tehnic al secției de fotbal va fi prezentat de către conducerea CSA „Steaua București”, miercuri, 14 decembrie, în cadrul unui eveniment media organizat la sediul clubului, în Bulevardul Ghencea, nr. 35, sector 5, București, începând cu ora 11.00

Contractul de colaborare perfectat în data de 12 decembrie prevede o strategie de dezvoltare integrată a acestei discipline sportive pe următorii cinci ani, care include înființarea unei echipe de fotbal la nivel de seniori și înscrierea acesteia în liga a IV-a, începând cu sezonul competițional 2017-2018.

Echipa va evolua sub numele „Steaua București” și sub sigla înregistrată la OSIM cu numărul 130904, atribuită definitiv CSA Steaua București prin Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție nr. 3425 din 3 decembrie 2014.

Obiectivele de performanță fixate pentru echipa ce va fi coordonată de Marius LĂCĂTUȘ sunt sincronizate cu planurile de modernizare a infrastructurii sportive – baza de pregătire și stadionul de fotbal. Astfel, prin promovări succesive în ligile superioare, echipa de fotbal seniori a CSA ar urma să evolueze, începând cu sezonul 2020-2021, în Liga Națională, pe noul stadion de fotbal din Ghencea.

Marius LĂCĂTUȘ este un fotbalist legendar al echipei de fotbal a clubului militar, pentru care a jucat timp de 13 sezoane, în perioadele 1983-1989 și 1993-2000, timp în care a cucerit Cupa Campionilor Europeni – în 1986, SuperCupa Europei – în 1987, 10 titluri de campion și șapte Cupe al României"

Comentarii

  1. Eu tot astept un punct de vedere oficial al celor de FRF pe aceasta speta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E nebunie. O parte din Peluza Nord nu recunoaste echipa Armatei, iar Sudul sprijina total echipa CSA. Stelistii sunt impartiti in 2 si asta inseamna inceputul sfarsitului acestei echipe. Asa a fost si la Rapid. Si acum exista razboi intre gruparile ultras ale fostei echipe Rapid.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu