Biletul Zilei PRO - o comunitate cu ponturi pariuri ce merita atentie


In mod cert multe persoane care joaca la pariuri cauta sa se inspire zi de zi de la cei mai buni. Biletul zilei ramane cea mai cautata si cea mai de interes sectiune, fara dubii. Unul din site-urile de top care intra in aceasta categoria este Biletul Zilei PRO, site format din cativa tipsteri foarte priceputi, pe care probabil ii stiti si de pe facebook, sau macar pe unii dintre ei.

Ce gasim in aceasta comunitate? Pai in nicio zi nu vor lipsi de pe site pariul zilei sau biletul zilei cota 2. Pe langa acestea, sunt oferite si alte recomandari, cum ar fi bilete ceva mai riscante (chiar si pauza/final), lista cu meciuri de GG (ambele marcheaza), jurnal cu strategia Easy Money si multe alte ponturi pariuri in fiecare etapa a unui campionat important, Champions League sau Europa League.

Ce nu veti auzi niciodata de la tipsterii de pe site? Ei bine, nu va vor promite marea cu sarea cum se intampla in multe alte comunitati. Aici totul este gratis, analizat si expus urmaritorilor. Statisticile sunt publice pentru oricine doreste sa le verifice. La momentul aparitiei acestui articol, sapte din ultimele opt bilete au fost castigatoare. Nu se pune la indoiala priceperea celor care activeaza pe site, insa tot la fel de bine nu poate garanta nimeni ca fiecare zi se va incheia pe profit. Pana la urma vorbim de pariuri sportive, unde si norocul isi are locul lui.

In concluzie, daca doriti sa va inspirati pentru biletul zilei va recomand sa ii urmariti pe baieti. Pe termen lung, experienta, priceperea, analiza si intuitia lor va pot fi de mare ajutor in batalia aceasta contra caselor de pariuri.

Comentarii