Bonus de 450 de lei la Netbet


Bonusul la prima depunere oferit de casa de pariuri Netbet este de 450 de lei. Codul pentru acest bonus este NETBET1. După ce pariați banii voștri la cota 1,60 o să primiți bonus 100% din depozitul vostru până la 450 de lei. Apoi toată suma, depunerea voastră și bonusul, trebuie rulată de 4 ori pe cote de 1,60. Nu este un rulaj greu de realizat dacă nu va grăbiți și alegeți meciurile cu grijă. Ar fi bine să jucați un singur meci pe bilet atunci când faceți rulajul ca să aveți șanse de reușită. Pariurile pe handicap asiatic sau peste și sub goluri marcate nu contează pentru rulajul bonusului.

Acest bonus nu este valabil pentru depunerile realizate cu Skrill sau Neteller. Încă ceva, după ce ați introdus codul pentru bonus să depuneți banii repede pentru că dacă o să întârziați mai mult de 24 de ore cu această tranzacție o să pierdeți bonusul.

Dupa ce ati luat acest bonus, mai aveti dreptul la alte bonusuri de reincărcare:

Pentru al doilea depozit, jucătorii vor beneficia de un bonus de 100% în limita a 100 RON prin utilizarea codului NETBET2.

Pentru al treilea depozit, jucătorii vor beneficia de un bonus de 100% în limita a 200 RON prin utilizarea codului NETBET3.

Pentru al patrulea depozit, jucătorii vor beneficia de un bonus de 100% în limita a 300 RON prin utilizarea codului NETBET4.

Pentru al cincilea depozit, jucătorii vor beneficia de un bonus de 100% în limita a 450 RON prin utilizarea codului NETBET5.

Dacă nu aveți cont la Netbet, atunci cred că merită să riscați niște bani pentru acest bonus. Dacă nu doriți să depuneți 450 de lei la prima depunere, putetin încerca cu niște sume mai mici de 100 lei sau 200 lei. Alegerea pentru acest Bonus de 450 de lei la Netbet vă aparține.

Comentarii