Manchester United - Liverpool, derby in Premier League


Nimic nu este mai important în fotbal decât 9 victorii la rând în toate competițiile. Jose Mourinho a avut un început greoi în Premier League și mulți au spus că și-a pierdut din strălucire și ceilalți antrenori îi știu pe de rost tactica defensivă. Dar după seria asta de victorii totul a revenit la normal.
Manchester United este neînvinsă în ultimele 11 partide de fotbal și a marcat de fiecare dată în ultimele 10.

Despre Liverpool se spunea că are cea mai ofensivă echipă din Premier League și că nu are nevoie de atacant de careu pentru că toți mijlocașii acestei echipe se pot transforma în atacanți la nevoie. Iar Liverpool marca aproape în fiecare meci cel puțin 3 goluri. Până la meciul de Cupă EFL când nu a mai marcat niciun gol și a pierdut cu 1-0 meciul cu Southampton. În Premier League, Liverpool este neînvinsă în ultimele 6 meciuri și a înscris de fiecare dată în ultimele 8 partide.
Oaspeții de mâine au marcat în 82% din meciurile jucate în deplasare.

Manchester United a câstigat 15 din ultimele 24 de întâlniri împotriva echipei Liverpool, inclusiv victoria din sezonul trecut cu 3-1(goluri marcate de Daley Blind, Ander Herrera și Anthony Martial).
Pe Merseyside, în tur, pe data de 17 Octombrie, meciul dintre Liverpool și Man. United s-a terminat nedecis, scor final 0-0.

Liverpool - ultimele 5 meciuri in toate competitiile
Pierdut 1-0 vs. Southampton
Egal 0-0 vs. Plymouth Argyle
Egal 2-2 vs. Sunderland
Castigat 1-0 vs. Man City
Castigat 4-1 vs. Stoke

Manchester United - ultimele 5 meciuri in toate competitiile
Castigat 2-0 vs. Hull
Castigat 4-0 vs. Reading
Castigat 2-0 vs. West Ham
Castigat 2-1 vs. Middlesbrough
Castigat 3-1 vs. Sunderland

Cred că se vor marca multe goluri în acest meci pentru că ambele echipe au jucători de excepție în atac. Sper să văd un meci spectaculos și peste 2,5 goluri marcate la cota 2 sau ambele marchează sau GG la cota 1,80.

Comentarii

  1. A fost un meci palpitant cu ocazii de ambele parti. Scorul final a fost 1-1 si pariul ambele echipe marcheaza a iesit.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu