Avancronica Calificari Campionatul Mondial : Portugalia - Ungaria


Anul trecut, la Campionatul European de Fotbal, Portugalia și Ungaria au făcut un meci spectaculos cu goluri multe și faze de poartă. Scorul final a fost 3-3 și în acea partidă de fotbal, Cristiano Ronaldo a marcat 2 goluri. Dar să revenim in zilele noastre. În Grupa B de calificare pentru Campionatul Mondial, Elveția se află pe primul loc cu 12 puncte, urmată de Portugalia cu 9 puncte, iar pe locul 3 se află Ungaria cu 7 puncte.
Portugalia a început slab această campania de calificare pentru că a pierdut cu 0-2 pe terenul Elveției. Apoi au urmat 3 victorii la rând cu Andorra, Letonia și Insulele Feroe cu un golaveraj total de 16-1. Dar Ungaria va fi o nucă tare pentru colegii lui Cristiano Ronaldo( deși acesta a înscris 7 din cele 16 reușite de Portugalia).

În ultimele 5 meciuri dintre cele 2 echipe,Portugalia a câștigat 5 și a făcut doar un egal. Ungaria pare o echipă de învins mai ales că a făcut câțiva păși greșiți în aceaste meciuri de calificare la CM: un egal fără goluri cu Insulele Feroe și a pierdut cu 2-3 meciul cu Elveția. Dar Ungaria are o defensivă solidă și poate fi foarte periculoasă la fazele fixe.

Echipe probabile:
Portugalia (4-4-2): Rui Patricio; Cancelo, Pepe, Alves, Guerreiro; Quaresma, Mario, Carvalho, Silva; Andre Silva, Ronaldo

Ungaria (4-4-2): Gulacsi; Bese, Vinicius, Lang, Korhut; Gyursco, Nagy, Gera, Dzsudzsak; Priskin, Szalai

Adam Szalai și Cristiano Ronaldo sunt cei mai periculoși atacanți din ambele echipe pentru că amândoi au marcat de fiecare dată în ultimele 3 meciuri ale naționalelor.
E posibil să vedem goluri multe, așa că predicția mea pentru acest meci este peste 2,5 goluri la cota 1,80. Și victoria Portugaliei în prima repriză are șanse mari de izbândă la cota 1,72.



Comentarii

  1. Scor final 3-0 pentru Portugalia. Iar la pauza colegii lui Cristiano Ronaldo au condus cu 2-0. Ambele variante de pariuri propuse de mine au fost ok.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu