Avancronica Champions League: Juventus vs Barcelona


Barcelona are primul meci în deplasare în Champions League pe terenul celor de la Juventus. Catalanii calcă pe pământ italian după un meci nereușit în Primera Division, pierdut în fața echipei Malaga cu 0-2. E a doua înfrângere a Barcelonei în ultimele 5 meciuri in campionatul din Spania. În plus, Neymar a primit și cartonașul roșu pentru 2 galbene. Primul cartonaș galben l-a încasat pentru că și-a încheiat șireturile la ghete în fața balonului, iar asta denotă lipsă de maturitate la acest nivel. Știu că Neymar a fost decisiv în partida cu PSG și este un jucător foarte talentat, dar câteodată se comportă ca un copil răsfățat.

Juventus va câștiga iar campionatul în Italia, iar forma acestei echipe este de invidiat. În ultimele 17 meciuri în toate competițiile a pierdut doar o singură dată. În plus, în Champions League, echipa din Torino este printre puținele echipe care nu au pierdut niciun meci în această competiție. Din 8 meciuri jucate până acum, Juve are 6 victorii și 2 egaluri.

Până acum, Barcelona și Juventus s-au întâlnit de 7 ori. De 3 ori au câștigat catalanii, de 2 ori cei de la Juve și 2 meciuri s-au inchiat nedecis.
Juventus a deschis scorul în 81% din meciurile din acest sezon și a marcat de fiecare dată în ultimele 22 de partide de fotbal.
Echipa din Torino este neînvinsă acasă în ultimele 16 meciuri.
71% din meciurile jucate de Barcelona s-au terminat cu peste 2,5 goluri marcate. Catalanii marchează des, dar au și probleme în apărare și primesc goluri de la echipe mici.
În 94% din partidele de fotbal jucate în deplasare, Barcelona a înscris cel puțin o dată.

Pentru că ambele echipe au jucători de atac de top, cred că se vor marca goluri multe. Cota la peste 2,5 goluri este de 1,90. Puteți încerca și DNB Juventus la cota 1,80. Sper să văd faze spectaculoase și goluri reușite din pase din prima. Baftă și inspiratie pentru pariuri sportive!

Comentarii