Suporterii lui Arsenal se bat intre ei


Arsenal nu are un sezon bun. Iar suporterii acestei echipe se împart în 2 categorii: cei care vor ca Wenger să plece și cei care spun că nu este necesară o schimbare. Dar Arsenal a fost umilită de Bayern Munchen în Champions League cu scorul de 10-2 la general în dublă manșa, se află pe locul 6 în Premier League la 7 puncte de locul 4(ocupat acum de Manchester United) care garantează participarea în Liga Campionilor.

Și cel mai urât gest între suporterii unei echipe este să apară tensiuni și lupte de stradă între diferite grupări. La noi, în România, s-a întâmplat la toate cluburile mari: Steaua, Dinamo și Rapid. Peluzele s-au bătut între ele sau grupări din aceași peluză și-au împărțit pumni.
Dar să revenim la Arsenal. Așa cum o să vedeți în videoclipul de mai jos, suporterii lui Arsenal se bat între ei. Unul dintre motivele încăierării îl reprezintă cei de la Arsenal TV care sunt acuzați că fac bani mulți pe spatele parcursului slab al acestei echipe în acest sezon fotablistic.
Chiar dacă cei de la Arsenal TV sunt împotriva lui Wegner, nu ei sunt de vină pentru jocul slab al echipei lor sau pentru lipsa de atitudine a jucătorilor plătiți regește.

Unii dintre jucătorii lui Arsenal sunt mai activi pe Instagram decât în teren. Alții își fac freza, se tatuează, dar mingea încă mai are secrete pentru ei. Iar eu cred că a venit vremea că Wenger să plece. E ca un aparat foto Polaroid în lumea iPhone 7.





Comentarii