Blat la pariuri in Suedia


Meciul de fotbal de ieri, dintre Goteborg și AIK din campionatul Suediei a fost amânat pentru că a fost suspect de blat. Un jucător de la AIK s-a dus la Federația de fotbal din Suedia să ii anunțe că i-a fost propusă o sumă mare de bani de o anumită persoană ca să facă un blat la pariuri. Echipa lui, AIK, trebuia să piardă meciul cu Goteborg. Echipa gazdă era Goteborg, iar cota la victorie era de 2,15. AIK se află pe locul 6 în Suedia cu 14 puncte după 9 etape, iar Goteborg pe locul 12 cu 10 puncte. Federația din Suedia a amânat meciul pe termen nelimitat.

Jucătorul lui AIK care a făcut aceste dezvaluiri este portarul de rezervă. Important de știut este că portarul titular primise cartonaș roșu în etapa trecută, iar portarul de rezervă juca în primul 11 ca titular.

Mafia pariurilor este prezentă peste tot, nu doar în Suedia. Știați că o grupare de chinezi specializată în blaturi la pariuri sportive a cumpărat o echipă de fotbal din divizia a 2-a din Irlanda? Echipa cumpărată a fost Athlone.
Într-un meci recent împotriva echipei Longford, în minutul 88 s-a pariat puternic că se mai marchează încă un gol în acel meci. Și așa s-a întâmplat. Câștigurile pentru acest pariu pe gol marcat au depășit 500.000 de euro.
Meciul s-a jucat pe 29 Aprilie 2017 și Longford a câștigat cu 3-1 partida cu Athlone, iar ultimul gol a fost marcat în minutul 93 de Curran Enda.

Iar dacă vă interesează toate blaturile din 2015(unele dovedite, altele foarte suspecte, inclusiv din Divizia a 2-a din Romania) intrați pe acest site Federbet - blaturi la pariuri in 2015

.

Comentarii