Fotbalistii sunt cei mai mari actori din lume

Lazovic de la Videoton se vaită pe terenul de fotbal de zici că a fost lovit cu o bată de baseball. Dar fundașul atinge mingea. Iar Lazovic se zbate ca un pește pe uscat, nu mai are aer. Să îl arunce cineva în ocean pentru că moare ăsta sufocat. Lazovic face parte din familia marilor actori ai lumii. Daca ai piciorul rupt, mai dai cu el în gazon dacă este o accidentare urâtă? Asta nu a văzut în viața lui niște accidentări reale?
Și nu înțeleg ce face arbitrul. Poți să iei cartonaș galben dacă îți scoți tricoul când marchezi un gol, dar nu primești galben când te zvârcolești ca un pește prins cu momeală bună?

Eu credeam că în Liga 1 și 2 de la noi sunt cele mai multe simulări, dar după ce l-am văzut pe Lazovic în acțiune îmi dau seama că și noștri sunt copii mici pe lângă unguri.

Există un arbitru la rugby care are o vorbă recunoscută de toți iubitorii acestui sport. Nigel Owens, atunci când vede o simulare la rugby, le zice direct: Băieți, aici NU suntem la fotbal!
Și omul are dreptate. Sunt jucători de fotbal care abia sunt atinși și se aruncă pe jos de zici că a intrat Diavolul în ei, ca mai apoi să se ridice fără nicio jenă și să joace în continuare.



Comentarii