Conferinta de presa Mayweather vs. McGregor


Azi-noapte, am văzut live pe Facebook Conferința de presă Mayweather vs. Mcgregor. S-a ținut la Toronto, în Canada. Acțiunea și înjurăturile încep după minutul 18 din videoclipul de mai jos. Asta ca să nu pierdeți vremea și să treceți direct la desert.
Mcgregor se ia de Stephen Espinoza pentru că la o conferința anterioară i-a tăiat microfonul. Și irlandezul nebun nu a mai putut să îl atace verbal pe Mayweather. Mcgregor s-a luat de tricoul lui Mayweather. A zis că s-a îmbrăcat la tricou de parcă e la un concurs de dans pentru adolescenți. Că are un rucsac de școală, dar că Mayweather nu știe să citească.

Conferințele de presă nu sunt așa la box profesionist. Există mult respect între sportivi. Dar acum, Mayweather și Mcgregor se atacă folosind vorbe grele ca să vândă cât mai multe bilete. Toată lumea se aștepta că acest meci dintre un luptător MMA și un boxer profesionist să fie cel mai vizionat din toate timpurile. Iar cei 2 fac tot posibilul ca să facă o atmosferă tensionată, să pară că e război total între ei.

Comentarii