Noi oferte atractive propuse de cele mai populare case de pariuri online


Asa cum te-ai obisnuit deja, casele de pariuri online iti pun la dispozitie periodic foarte multe oferte si promotii atractive care de multe ori te fac sa mai depui bani in contul de jucator pentru ati incerca norocul la cele mai tari sloturi de cazino sau la pariurile sportive. Sunt foarte multe case de pariuri online la care iti poti deschide cont chiar astazi. Procedeul de inscriere este simplu iar dupa prima depunere poti castiga pana la 1.500 Ron, bonus disponibil doar jucatorilor inregistrati care efectueaza prima depunere. Iata care sunt celelalte bonusuri pregatite in aceasta perioada la casele de pariuri de top:

Castiga 100.000 de euro anticipand scorul corect in Liga Campionilor
Unibet propune cea mai tare promotie din ultima vreme. Nu am mai avut de mult timp o astfel de promotie in care orice utilizator are sansa de a castiga 100.000 de euro fara sa isi asume vreun risc. Toti utilizatorii activi pe platforma de pariuri Unibet pot participa la aceasta promotie. Pentru a pune mana pe marele premiu trebuie sa faci pronosticuri la cele 5 meciuri din Liga Campionilor propuse de operator. Daca ghicesti toate cele 5 meciuri atunci castigi garantat marele premiu.
Pentru a fi eligibil acestei promotii aplica si completeaza pronosticul tau cu meciurile din Liga Campionilor. In mod normal ai voie doar la un pronostic, insa operatorul iti mai ofera 2 sanse sa ghicesti scorul corect daca pariezi pana la 300 Ron in perioada promotiei. Nu sunt impuse anumite meciuri pentru a fi eligibil, doar sa fie facute pariuri pe fotbal. Pronosticurile se pot face pana marti la ora 20:30. Meciurile sunt prestabilite de organizator si nu pot fi schimbate. In caz ca mai multi jucatori ghicesc scorul corect la toate meciurile, premiul de 100.000 de euro se imparte in mod egal.

Asigurarea 90+
Si in acest sezon Unibet revine cu o promotie speciala pentru pariorii care efectueaza pariuri de tipul Scor Corect, Pauza/Final sau Primul/Ultimul Marcator. In cazul in care pariurile nu sunt castigatoare din cauza golurilor marcate in prelungirile meciului, se ramburseaza miza. Sunt eligibile pariurile intre 25 Ron si 200 Ron. In acest moment sunt luate in considerare doar pariurile din Premier League, La Liga si Champions League.

Bara de Aur
Netbet propune un concurs unic in care cei mai activi jucatori de pe platforma de pariuri vor fi live pe National Arena la un meci de fotbal si vor avea sansa de a castiga 20.000 de Ron. Este o sansa unica si speciala prin care poti fii in centrul actiunii pe un stadion cu 50.000 de spectatori. Tot ce trebuie sa faci este sa pariezi iar pentru fiecare euro pariat online primesti un punct in clasament. La finalul campaniei pe 18 septembrie, cei mai activi 3 jucatori au o sansa uriasa sa castige 20.000 Ron la meciul dintre FCSB si Dinamo Bucuresti. Castiga marele premiu jucatorul care nimereste bara transversala de la 20 de metri.

Invita un prieten si castiga
La fel ca si alte case de pariuri online de top, Winmasters premiaza jucatorii activi care recomanda platforma de pariuri. In cadrul acestei promotii castigi bani daca recomanzi un prieten. Pentru a castiga 20 Ron, amicul inscris pe platforma trebuie sa faca minim o depunere de minim 40 Ron. Poti castiga pana la 200 Ron invitand toti prietenii sa parieze la Winmasters. Dupa ce s-au indeplinit toate conditiile de eligibilitate si prietenul tau a facut minim o depunere, contul tau va fi creditat cu 20 Ron.

Pariu gratuit zilnic
Sportingbet recompenseaza pariorii activi in fiecare zi. Pentru a castiga un freebet de pana la 25 Ron trebuie sa faci pariuri simple sau multiple pe cote de minim 2.50. La finalul fiecarei zile poti castiga pana la 25 Ron. Pentru pariuri de minim 15 euro se ofera un freebet de 5 Ron, iar pentru mizele de peste 150 euro intr-o zi, operatorul ofera la finalul zilei un pariu gratuit de 25 Ron.
Pariaza responsabil si cu moderatie!

Comentarii