Echipele de pe locul 2 din grupele pentru Mondiale au fost impartite in 2 urne valorice


Din prima grupa valorica, cea a capilor de serie, fac parte: Elvetia, Italia, Croatia si Danemarca. Din grupa a 2-a valorica fac parte urmatoarele echipe: Irlanda de Nord, Suedia, Irlanda si Grecia. Meciurile se vor trage la sorti saptamana viitoare, marti.
Echipele din prima urna sunt favorite la calificare, dar sunt sigur ca Suedis si Irlanda le vor pune mari probleme. Grecia mi se pare o echipa urata, cu un fotbal defensiv, iar meciurile acestei echipe imi lasa un gust amar. Mi-am amintit unde am mai simtit gustul asta ciudat. La meciurile Nationalei Romaniei.
Irlanda de Nord este o echipa mica in opinia mea si daca are ghinionul sa pice cu Italia sau Croatia nu o vad cu ochi buni. Croatia este o experta in meciuri de play-off si se califica in general fara emotii. Italia este inca o forta in fotbalul mondial, doar ca au primit cam multe goluri in aceste preliminarii de Campionat Mondial.

Am facut un pariu cu un prieten bun pe o sticla de Jack Daniel's ca Romania va ocupa unul din primele 2 locuri in grupa, la inceputul acestor preliminarii. Iar prietenul meu a zis ca ne vom clasa pe locul 4. Nu mai are rost sa va zic ca am terminat sub echipe mai slabe ca noi cum ar fi Muntenegru sau Danemarca care este in reconstructie. Nu mai zic de Polonia care ne-a dat cu terenul in cap.
Si la acest Mondial va trebui sa imi aleg o alta echipa nationala cu care sa tin. Pentru ca pe noi nu ne mai respecta nimeni. Ne bat echipe mici si jucam un fotbal urat, de parca nu dorim ca spectatorii sa mai vina la meciuri.
Sper sa avem parte de multe meciuri spectaculoase la acest Campionat Mondial. Si daca sunteti pariori poate faceti si un ban cinstit.





Comentarii