Icardi a marcat 80 de goluri pentru Inter in 133 de meciuri


Icardi a reusit sa iscrie de 3 ori impotriva dusmanilor de la Milan in cel mai important derby din Italia. Inter a castigat cu 3-2, iar acest atacant argentinian isi dovedeste inca o data calitatile de jucator de valoare. Icardi a marcat 80 de goluri pentru Inter in 133 de meciuri. Daca Icardi va ramane la aceasta echipa mare si va reusi sa marcheze 16 goluri pe sezon, pana la 32 de ani va deveni al 4-lea cel mai bun marcator din toata istoria campionatului de fotbal din Italia. Il va depasi pe Giuseppe Meazza care acum ocupa locul 4.

Imi place aceasta generatie de 23 - 24 de ani de atacanti de top, din care face parte si Icardi. In cativa ani, generatia de atacanti de 29-30 de ani din care fac parte Cavani, Lewa, Suarez, Auba, Benzema, Higuain, Falcao, Costa, Dzeko, Mertens si Aguero va disparea din fotbalul mare pentru ca multi dintre ei se vor retrage.
Si vor face loc generatiei de atacanti tineri ca Icardi, Lukaku, Kane, Belotti, Dybala sau Morata. In plus ii mai avem pe Neymar, Griezz, Bale, Lacazette sau pe cei foarte tineri ca Mbappe, Dembele, Andre Silva, G. Jesus, Rashford, Werner. Viitorul arata bine in privinta meciurilor spectaculoase care vor urma in urmatorii ani.

Cred ca Icardi merita mai multe sanse sa joace la Nationala Argentinei. Un atac format din Dybala, Icardi, Aguero si Messi ar fi letal. Dar problema la echipa Argentinei o reprezinta asezarea de la mijlocul terenului. Mascherano nu este foarte creativ la mijloc, este mai mult un distrugator. Iar o alta problema a Argentinei o reprezinta atacantii care nu se misca atunci cand Messi este la minge. Acestia, in loc sa creeze spatii si sa traga fundasii dupa ei, prefera sa se uite la Messi cum incearca sa fenteze 2 sau 3 jucatori la rand.
Sper sa vad o echipa a Argentinei care sa faca spectacol la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia si poate o sa avem norocul sa il vedem si pe Icardi in actiune.



Comentarii