Castiguri mici, dar sigure la pariuri


Ca sa ai castiguri mici, dar sigure la pariuri ar fi bine sa joci la o casa de pariuri online pentru ca acolo cotele sunt mai mari. Si sa aplici o strategie de recuperare pentru ca nu o sa castigi zilnic, fara sa gresesti in alegerea pariurilor. O metoda buna este strategia Easy money pentru ca se pariaza sume mari pe cote mici, dar cu sanse de reusita foarte mare. Poti paria 100 de lei, 200 de euro, 300 de dolari sau orice alta suma de bani. Iar cotele pe care o sa risti banii vor fi 1,05 sau 1,10. Poti paria si pe cote de 1,02 sau 1,15, dar nu mai mari de 1,20 pentru ca anumite cote mai mari nu mai pot fi numite cote de easy money, iar castigurile nu mai sunt asa de sigure.
De exemplu poti juca cel putin un gol marcat in meci si pierzi doar daca se termina scorul 0-0. Poti sa joci sub 7,5 goluri marcate intr-o partida de fotbal, mai ales in campionate unde se marcheaza mai putin, oferta asta de pariuri o poti gasi la Betfair. Acolo aplic si eu easy money pentru ca sunt multe meciuri de fotbal de unde pot sa aleg.
Poti sa incerci cel putin 1 game realizat de un jucator intr-un set de tenis, de preferabil la barbati pentru ca la femei intalnesti des un set terminat cu 6-0 sau 0-6. Poti juca pe handbal sau baschet sau pe orice alt sport pe care il urmaresti cu atentie.

La Betfair este un pariu ca nu se va marca un hat-trick intr-un anumit meci de fotbal. Cotele sunt de 1,03 sau 1,02 dar sunt foarte sigure. Foarte rar un jucator de fotbal marcheaza 3 goluri in acelasi meci. De evitat meciurile in care joaca Barcelona, PSG sau Real Madrid.
Daca pierdeti intr-o zi pe cote mici, nu jucati la recuperare in ziua respectiva. Nu pariati toata suma si incercati sa jucati mai mult in weekend. In timpul saptamanii sunt putine meciuri de fotbal si ar fi bine sa pariati doar pe campionatele de fotbal pe care le cunoasteti.
Se pot face bani si cu niste castiguri mici, dar sigure. Aveti nevoie de rabdare si inspiratie in alegerea meciurilor.

Comentarii