Bas Dost a fost batut de suporterii echipei Sporting Lisabona


Bas Dost a fost batut cu de o grupare ultras si a necesitat ingrijiri medicale. Suporterii echipei Sporting Lisabona care ar trebui sa ii sprijine pe jucatori si sa ii incurajeze non-stop, au intrat peste ei la antrenament si i-au tavalit. Printre cei care si-au luat bataie de la ultras sunt: Jorge Jesus, Bas Dost, Acuña, Rui Patrício, William Carvalho, Battaglia. Pot sa inteleg supararea suporterilor atunci cand echipa retrogradeaza, dar Sporting se afla pe locul 3 in campionat si este in finala Cupei Portugaliei. Iar Bas Dost a marcat peste 30 de goluri pentru echipa lui si a incasat pumni si picioare ca un caine. Sa il bati pe cel mai bun marcator al echipei tale, mi se pare incredibil.

L-au atacat si pe Rui Patrício care este capitanul acestei echipe si care a fost langa club si la bine si la rau. Este cel mai bun portar din campionat. Rui Patrício este cel care a aparat buturile Portugaliei in finala Campionatului European din 2016 impotriva Frantei. Si-a dat sufletul pe teren si a castigat cupa.
Au injunghiat unul dintre doctori, omul care are grija ca jucatorii lui Sporting sa fie in cea mai buna forma inaintea unui meci important.

Este pacat ca un club de fotbal asa mare a ajuns aici. Daca eram in locul jucatorilor batuti de la Sporting, plecam a doua zi fara sa ma uit in spate. Siguranta ta si a familiei ar trebui sa fie pe primul plan. Nu cred ca in sezonul viitor, vreun jucator profesionist se duce cu zambetul pe buze sa joace pentru echipa asta. Alti jucatori imprumutati de Sporting la alte echipe s-ar putea sa decida sa ramana la echipele actuale. Cum ar fi cazul lui Heldon Ramos care a fost imprumutat la Vitória Guimarães si s-a decis sa ramana acolo. Si cred ca e o decizie inteleapta. Asta poate fi inceputul sfarsitului pentru Sporting Lisabona.



Comentarii

  1. Nebunie! Ce se intampla cu oamenii astia ? In ce lume traim ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un ziarist din Argentina scrie ca jucatorii de la Sporting vor sa plece de la club, indiferent de consecintele legale. Si ii inteleg perfect.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu