Cristian Scutariu a baut apa dupa Talpan

Talpan

Era o zi frumoasă de primăvară, iar ziaristul Cristian Scutariu se ducea să vadă un meci al echipei CSA Steaua în divizia a 4-a. Până în ziua respectivă, acest ziarist era cu capul pe umeri, nu ținea partea nimănui și avea articole de top. Omul era echidistant, nu pupa pe nimeni în partea dorsală. Era o oază de normalitate într-o presă în care titlurile mincinoase și pozele care te păcăleau în prima fază erau cu miile.
Scutariu se așează lângă gard, aproape de niște jandarmi. Lângă el vine Talpan care se gândea oare ce se întâmplă cu războiul din interiorul Armatei și de ce are încă vocea subțire. Afară era foarte cald, iar Talpan avea o sticlă de apă plată din care bea cu sete. Scutariu îi cere o gură de apă, iar Talpan îi oferă sticla cu un zâmbet lipit în colțul buzelor.

A doua zi, Scutariu se trezește cu chef de scris. Își da seama că treaba lui nu este să fie echidistant. Va fi suporter înfocat al CSA Steaua și va face orice să ridice această echipă din molozul diviziei a 4-a. Va lovi în tot ce ține de FCSB și poate într-o zi va fi pe un banner în galeria Sud Steaua, așa cum a fost Talpan acum ceva timp.

Când am auzit ce s-a întâmplat cu Scutariu, am crezut că e doar o poveste SF. Dar nu este prima transformare din fotbalul românesc. Acum 6 ani, Gigi Becali și Giovani Becali se întâlneau cu Michel Platini și Jose Mourinho în sediul UEFA. Marele antrenor portughez avea o sticlă mică de apă minerală. Și după ce au vorbit câteva minute, Michel Platini și José Mourinho au plecat din zonă. Gigi Becali s-a uitat în stânga și în dreapta și a băut repede o gură din sticla de apă minerală a lui The Special One. Din acea zi, Gigi Becali se crede mare antrenor la FCSB și pierde campionat după campionat în Liga 1, România.

Sursa poza Digi Sport

Comentarii

Trimiteți un comentariu