Cele mai interesante stiri din fotbalul mondial

stiri din fotbalul mondial

Brazilia este favorită la câștigarea Cupei Mondiale, cel puțin asa zic pariorii pentru că la Betfair, aceasta Națională are cota 5,6 că va ridica trofeul.
Au aparut tricourile și numerele brazilienilor pentru Mondial! Neymar va purta numarul 10, Philippe Coutinho va purta numarul 11, Marcelo numarul 12, iar Firmino numarul 20.
Gabriel Jesus va purta responsabilitatea numărului 9, care a fost purtat de legende precum "Il Fenomeno" Ronaldo (15 goluri la Mondiale în '98, 2002 și 2006) și Careca (9 goluri în '86 și '90)! Puștiul lui Manchester City va juca primul său Mondial în Rusia.

Manchester City a înscris 143 de goluri în sezonul proaspăt încheiat, în toate competițiile.
Jucătorii U23 au marcat sau au pasat decisiv la 94 dintre acestea, adica peste 65% din totalul echipei!
Principalii vinovați:
Raheem Sterling, cu 23 de goluri și 17 assist-uri
Gabriel Jesus, cu 17 goluri și 5 assist-uri
Leroy Sane, cu 14 goluri și 19 assist-uri
Bernardo Silva, cu 9 goluri și 11 assist-uri

Southampton a anunțat că nu-i va prelungi contractul românului Florin Gardoș, care expiră în această vară.
Revenit pe teren după o accidentare care l-a ținut departe de fotbalul din Premier League timp de două sezoane, Gardoș a bifat 4 apariții într-un împrumut la Universitatea Craiova, câștigătoarea Cupei României în acest sezon!

Marco Silva este noul manager al lui Everton!
42 de meciuri în Premier League, 47 de puncte câștigate, un pariu pentru Everton și o șansă mare pentru Silva să arate că n-a refuzat-o degeaba pe FC Porto pentru o carieră în Anglia!

Noua minge Nike pentru sezonul următor din Premier League a fost prezentată astăzi. Se numește Merlin și o vedem învârtindu-se din 11 august! Drepturile pentru transmiterea meciurilor din Premier League sunt in continuare la Eurosport și Telekom. Din ce știm noi, sezonul următor va fi exact la fel în România, în materie de drepturi: Eurosport și Telekom, cu aceeași împărțire (Telekom doar duminica, Eurosport orice altă zi).

Sursa poza soccerreviewsforyou.com

Comentarii