Cristiano Ronaldo este in forma maxima la Cupa Mondiala

Cristiano Ronaldo

Niste prieteni spuneau ca nu sunt meciuri frumoase la Cupa Mondiala din Rusia. Partida dintre Spania si Portugalia, incheiata cu scorul de 3-3, le-a inchis gura. Iar Cristiano Ronaldo a fost in forma maxima pentru ca a inscris 3 goluri impotriva unei echipe de top din lume, care are fundasi de la Barcelona(campioana Spaniei) si Real Madrid(castigatoarea Champions League) si inchizatori de la Atletico Madrid(echipa care a ridicat trofeul Europa League, cunoscuta pentru forta defensiva).

Se pare ca numarul 3 este norocos pentru Cristiano Ronaldo. A marcat 3 goluri impotriva Spaniei, la 33 de ani. Si daca va plac statisticile mai ciudate trebuie sa va spun ca golurile au fost marcate in minutele 4, 44 si 88. Legatura clara intre numerele 3 si 4. Dar sa trecem la lucruri serioase.
Cristiano a marcat hat-trick-ul cu numarul 51 din toata cariera lui. In ultimii 2 ani, Cristiano Ronaldo nu a mai inscris din lovituri libere pentru Real Madrid sau Portugalia. Dar se pare ca in momente importante, cum a fost lovitura de aseara din minutul 88, CR7 stie sa iasa in evidenta. Iar asta o pot face doar jucatorii mari. La lovituri libere toti stim stilul lui CR7. Face 3 pasi inapoi, un pas la stanga, trage de 2 ori aer in piept si egaleaza scorul la 3. La aceasta lovitura libera, in zidul Spaniei erau cei mai inalti jucatori in zona unde credeau ca va executa CR7. Sergio Busquets si Gerard Piqué au sarit, dar niciunul nu a putut sa atinga mingea care s-a dus aproape de vinclu.

In partida dintre Spania si Portugalia am avut un gol la 15 minute, iar cel putin 2 au fost super reusite. Nu a lipsit nici golul caraghios primit de Spania, dupa o greseala de incepator a lui David de Gea. Spania a fost echipa mai buna, stie sa faca posesie si sa nu grabeasca jocul, o comunicare buna intre defensiva si ofensiva, dar Portugalia l-a avut pe Ronaldo care a tras echipa dupa el. Portugalia a facut un presing sus si a pus probleme fundasilor Spaniei, iar daca se facea o recuperare, echipa lui Ronaldo avea deja 4 oameni in ofensiva.
Trebuie sa apreciez inca o data posesie Spaniei. Intr-o zona doar de 15 metri i-a pasat pe jucatorii Portugaliei timp de 5 minute fara ca acestia sa atinga mingea. Asta DA meci de Campionat Mondial de fotbal.

Toate golurile si fazele importante din Spania 3-3 Portugalia








Comentarii