Chelsea pierde jucatori importanti


Chelsea l-a vandut pe Thibaut Courtois la Real Madrid pe 35 de miloane de euro. Nu trebuie sa va mire suma de bani platita pentru ca in 2019, contractul jucatorului cu Chelsea se termina si apoi putea sa plece liber. Iar Thibaut Courtois isi doreste sa joace la Real Madrid.
Oricum sa nu va ganditi ca este o pierdere importanta la nivel financiar pentru Chelsea pentru ca echipa din Londra a platit doar 9 milioane de euro pe Courtois cand l-a transferat de la Genk in 2011.

UPDATE: Barcelona l-a cumparat pe Willian de la Chelsea pe suma 67 de milioane de lire sterline.

Hazard este in discutii pentru o plecare la Real Madrid. Daca se face acest transfer, atunci Chelsea pierde 3 oameni importanti in cateva zile: Conte, Courtois si Hazard. Contractul belgianului cu Chelsea se termina in 2020, iar echipa din Anglia nu va mai primi bani multi peste un an, in caz ca se amana transferul. Dar pentru echipa din Londra va fi o pierdere mare pentru ca nu vad alt jucator care sa il inlocuiasca pe Hazard in primul 11 la Chelsea.

Barcelona a pus ochii pe Kante, care este in opinia mea cel mai bun inchizator din lume. Iniesta a plecat de la Barcelona, iar Sergio Busquets, desi e foarte bun in mijlocul terenului, are nevoie de inca un fotbalist de top langa el. Daca Barcelona nu va reusi sa il transfere pe Kante, isi va incerca norocul cu Willian, jucatorul brazilian de banda care a facut meciuri bune in Premier League.
Daca va pleca si Kante de la Chelsea, atunci cred ca aceasta echipa nu mai are sanse sa termine in primele 4 in Anglia.

Sursa poza goolfm.net


Comentarii