Echipa feminina a clubului Manchester United

echipa de fotbal feminin

Manchester United era singurul club din Premier League care nu avea echipa de fotbal feminin. Iar asta era o rusine pentru un club de legenda din Anglia. Sefii acestui club s-au miscat in aceasta privinta si din acest sezon Manchester United va avea o echipa de fotbal feminin, asa cum vedeti in primul selfie realizat de aceste fete frumoase.

Bugetul pentru acest proiect este de 5 milioane de lire sterline care reprezinta o suma mica fata de banii bagati in echipa de fotbalisti profesionisti condusa de The Special One. Echipa feminina a clubului Manchester United va juca in Liga a 2-a alaturi de echipele Doncaster Rovers Belles, Millwall Lionesses, Durham Women FC, Brighton & Hove Albion, Tottenham Ladies, Oxford United Women, Sheffield FC Ladies, London Bees, Aston Villa Ladies FC si Watford Ladies FC.

Fetele din acest selfie au un make-up ce pastreaza tendinta unui ten luminos, creat de machiajul lejer, fara excese. Dar sa nu va ganditi ca fetele care joaca fotbal se aranjeaza inaintea unui meci. Machiajul si transpiratia nu fac casa buna. Dar nebunele s-au aranjat pentru poza, iar pe mine nu ma deranjeaza sa vad femei frumoase care isi scot in evidenta calitatile.

Comentarii