Echipele romanesti si-au aflat adversarele din cupele europene


CFR Cluj trebuie in primul rand sa treaca de Malmo in turul preliminar din Champions League si apoi o va intalni pe castigatoarea din dubla mansa dintre Ludogoret si Videoton. Ludugoret este campioana Bulgariei, cu experienta in ultimii ani in cupele europene, dar CFR Cluj poate trece de aceasta echipa pentru ca nu este una dintre formatiile din campionatele puternice din Europa: Spania, Anglia, Germania sau Italia.

Daca va trece de Rudar Velenje, FCSB va juca impotriva castigatoare meciului Hajduk Split (Croatia) - PFC Slavia Sofia (Bulgaria), in turul III al preliminariilor Europa League. La cum a aratat echipa lui Becali in primul meci din Liga 1, nu o vad cu ochi buni in acest sezon de cupe europene. Dica este o gluma proasta ca antrenor, iar deciziile patronului din ultimii ani au tras echipa in jos.

Daca va trece de Vitesse, Viitorul va juca în turul III al preliminariilor Europa League cu invingătoarea meciului PAOK (Grecia) - Basel (Elvetia). Viitorul nu a putut sa marcheze nici macar un gol impotriva unei echipe din Luxemburg, iar Ianis Hagi a ratat un penalty in primul meci din campionatul din Romania. Echipa lui Hagi nu cred ca va ajunge in grupele Europa League.

U Craiova joaca în turul III al preliminariilor Europa League cu echipa care va castiga partida RB Leipzieg (Germania) - BK Hacken. Leipzieg e o nuca tare pentru orice echipa din Romania. Bafta tuturor echipelor noastre si daca o sa reusim sa avem 2 echipe in grupe, atunci e o relizare pentru starea in care se afla fotbalul romanesc.

Comentarii