Biletul Zilei este pe plus 6 zile la rand

Biletul zilei pariu sigur

In luna August 2018, Biletul Zilei de pe acest site a iesit 6 zile la rand fara mari probleme. Am jucat mult pe Liga 1 din Romania ambele echipe marcheaza sau GG si se pare ca nu mai sunt asa multe meciuri incheiate cu scorul de 0-0 la noi. Stiu ca in Liga 1, rar gasesti un meci de fotbal in care sa se incrie peste 2,5 goluri sau 3+ pentru ca se joaca defensiv, dar scorul de 1-1 este foarte des intalnit in aceasta perioada.

Doar CFR Cluj a facut egal fara goluri la Calarasi, dar campioana Romaniei a ratat zeci de ocazii de gol. Daca iesea si acest pariu, aveam 10 pariuri castigate la Biletul Zilei in ultimele 11 zile, iar asta e un procent foarte bun.

In mediul online sunt putine siteuri de pariuri care au Biletul Zilei cu peste 50% succes de ponturi bune pe luna. Iar daca aveti puterea sa va controlati si sa jucati cat mai putine meciuri pe bilet, sunt sanse sa faceti bani pe termen lung. Am vazut Biletul Zilei pe la altii cu 10 sau 12 meciuri. Sunt sanse foarte mici ca sa iasa un bilet cu peste 4 meciuri. Dar asta e decizia voastra. Sa auzim doar de bilete la pariuri verzi si la bani facuti usor din gambling.

Comentarii

  1. Foarte adevarat este ceea ce spui.
    Si intr-adevar ai o serie excelenta la acest inceput de August!
    Felicitari si succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri. Si inca ceva. Eu tin statistica pe pagina Biletul Zilei inca din Noiembrie 2015, ca sa vada lumea ce procent de pariuri reusite am dupa fiecare 30 de zile.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu