Poza care a rupt internetul


Pe acest site nu scriu despre politica pentru ca sunt destule bloguri care se ocupa de asa ceva. Dar poza asta, publicata de mine pe pagina de Facebook a siteului, a rupt internetul pentru ca 90 de romani au dat share si imaginea a ajuns la peste 12.635 de persoane. Mesajul a fost: Copile pune mana pe carte sa nu ajungi jandarm! Iar eu nu am folosit nicio metoda de promovare pe Facebook, totul a fost natural.
Vadim Tudor a fost unul dintre personajele cele mai controversate din istoria noastra recenta si a avut multe derapaje in viata publica, dar un citat al lui mi-a ramas in minte: “Ultimii nationalisti ai tarii sunt in peluzele romanesti”.

Fotbalul nu poate exista fara suporteri, iar viata politica din Romania nu poate exista fara alegatori. In prima zi a protestelor, jandarmii au intrat in forta in multime si au batut si gazat pe toata lumea. Copii, femei, chiar si ziaristi de la postul DIGI care filmau in zona. Jandarmii au oprit un taxi plin de turisti din Israel si i-au batut si apoi au pus intrebari, exact ca pe vremea lui Ceausescu.
Si a doua zi, lumea zicea sa ne ducem cu flori si ciocolata la jandarmi. Pai astia au fost dusmanii vostri de moarte cu o seara inainte si voi vreti sa o dati la pace? Inteleg ca nu toti putem sa raspundem cu violenta, dar putin orgoliu trebuie sa mai aveti si voi.

Nu se poate ca un jandarm, politist, interlop tatuat, vecinul nervos de la etajul 3 sa iti rupa capul si tu a doua zi sa te duci cu trandafiri si Milka cu alune la el. Daca tot doreau sa faca un gest pentru jandarmii care sunt in razboi cu populatia din Romania, ar fi trebuit sa faca niste coroane de flori si niste coliva si sa le ofere baietilor in albastru, renumiti pentru numele de testoase.

Asta e singurul articol despre politica pe acest site in acest an. De mine revenim la sport si pariuri.

Comentarii